Detalii inedite din adolescența Prințului William au ieșit acum la iveală

În urmă cu 10 ani, orice persoană care ar fi fost întrebată care este membrul familiei regale britanice care adoră să petreacă - Prințul William sau Prințul Harry - ar fi răspuns, cu siguranță, că este vorba de Harry.

Detalii inedite din adolescența Prințului William au ieșit acum la iveală

Ei bine, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa în realitate, cel puțin conform unui prieten apropiat al lui Kate Middleton. Într-un interviu vechi publicat în 2007 de Daily Mail și adus la actualitate de publicația Express, o sursă apropiată lui Kate Middleton a povestit cum era Prințul William în acea perioadă.

Se pare că în 2007 Kate se aștepta ca Prințul William să o ceară în căsătorie, însă acesta nu se simțea pregătit să facă acel mare pas. Mai mult chiar, Kate a trebuit să suporte perioadele în care William flirta cu alte femei și își dorea să facă multe cuceriri.

„Întotdeauna el a fost un cuceritor, mult mai mult decât Harry, despre care se presupunea că este playboy-ul din familia regală. Este ceva ce Kate a știut dintotdeauna și a acceptat acest lucru. Cumva, făcea parte din înțelegerea pe care cei doi au avut-o. A fost aspectul care l-a convins pe William că, într-adevăr, Kate poate deveni într-o zi o Prințesă”, a declarat acea sursă.

Cu toate acestea, în 2007, Kate și William s-au despărțit pentru o perioadă, însă despărțirea l-a făcut pe William să realizeze cât de importantă este Kate pentru el și că ar trebui să facă marele pas și să o ceară în căsătorie.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a demonstrează că are simțul umorului și este protagonista unei întâmplări foarte amuzante

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people