Demi Moore vorbește despre sexualitate și body positivity în noul podcast „Dirty Diana“

Actrița Demi Moore a creat un podcast erotic prin care își dorește să vorbească despre lucruri pe care ne este în general frică să le abordăm.

Demi Moore vorbește despre sexualitate și body positivity în noul podcast „Dirty Diana“

Recent, Demi Moore și-a scandalizat fanii după ce a postat niște fotografii cu… baia ei. Ce ar putea fi atât de surprinzător la o baie? Ei bine, aceasta s-a gândit să mute canapeaua lângă cadă, să înghesuie toaleta între un perete de piatră și masa de toaletă și să adauge tot felul de decorațiuni cel puțin ciudate. Actrița a spus că acolo se simte cel mai bine și a anunțat noul său podcast erotic, intitulat „Dirty Diana”.

În acest podcast, Demi Moore vorbește fără perdea despre sexualitatea feminină, într-un mod lipsit de inhibiții și de vinovăție. „Există atât de multă rușine nespusă în ceea ce privește sexualitatea noastră. E această condiționare care ne spune că este în regulă să ne dorim să facem sex doar atâta timp cât este în scopul procreerii sau dacă se întâmplă cu cineva cu care plănuim să fim până la sfârșitul vieții”, a explicat actrița într-un interviu pentru Vogue.

Podcastul, al cărei nume este inspirat de celebra piesă a lui Michael Jackson, este despre Diana (interpretată de Demi Moore), o tânără nesatisfăcută de mariajul ei plictisitor care are un site erotic unde femeile împărtășesc cele mai intime fantezii ale lor. Printre vocile acestora, le veți recunoaște, printre altele, pe Melanie Griffith, Lena Dunham sau Lili Taylor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Simt că în generația mea erai lăsat pe cont propriu. Înțelegerea unor lucruri cu privire la sex venea pe parcurs, dar nimeni nu a vorbit cu mine. (…) Tinerii află despre sex prin intermediul pornografiei tradiționale, care din păcate este extrem de unilaterală. Nu e nimic acolo care să semene cu realitatea, cu ceea ce o femeie dorește sau simte”, a mai spus Demi Moore, care a creat acest podcast pentru a influența, măcar un pic, viețile femeilor cărora le e frică să vorbească despre acest subiect.

Citește și:
Smiley a transmis un mesaj important după declarațiile Andreei Esca în care mărturisește că a avut coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video