Demi Moore vorbește despre momentele critice din viața ei în care nu se simțea îndeajuns de bună

Demi Moore a primit weekend-ul trecut premiul „Femeia Anului” din partea Peggy Albrecht Friendly House, vorbind în discurs despre perioada autodistructivă care i-ar fi putut periclita cariera. Friendly House este un program rezidențial pentru femeile care se recuperează după consumul de substanțe și alcool.

Demi Moore vorbește despre momentele critice din viața ei în care nu se simțea îndeajuns de bună

„Cred că sunt momente definitorii în viețile noastre care ne conturează personalitatea și direcția în care mergem, iar la începutul carierei mele, mă îndreptam către un drum autodistructiv și, indiferent de succesul pe care îl aveam, nu mă simțeam suficient de bună. Nu aveam nicio stimă de sine, iar acest comportament autodistructiv m-a condus către un punct cu adevărat critic, la acea vreme motivul nefiindu-mi clar. Probabil a fost o intervenție divină”.

Fără a da prea multe detalii, Demi a continuat prin a spune că i s-a dat un oarecare ultimatum pentru a-și schimba complet această atitudine, „o șansă pentru a-mi redirecționa cursul vieții înainte să distrug totul”.

„În mod evident, au văzut ceva mai mult în mine decât vedeam eu, și sunt foarte recunoscătoare pentru acea oportunitate, fără sprijinul lor nu aș fi fost astăzi aici”. Demi Moore a urmat un tratament în anul 2012 și a concluzionat discursul evidențiind importanța încrederii de sine.

„Viața nu este o linie dreaptă și cred că toată lumea de aici s-a confruntat la un moment dat cu sentimentul de a nu fi îndeajuns de bun. Știu că într-un moment critic am apelat la ajutorul unei profesoare înțelepte, mi-am exprimat frica de a nu fi destul de bună în ceea ce fac, iar ea mi-a spus – Nu vei fi niciodată îndeajuns de bună, dar îți poți cunoaște valoarea. Pune pe masă rigla de măsurare. Așa că, astăzi, pun pe masă rigla de măsurare și vă mulțumesc pentru această distincție și pentru oportunitatea de a-mi cunoaște meritele”.

Citește și:
Bruce Willis și Demi Moore, din nou împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people