Demi Lovato face prima declarație după supradoza de droguri care aproape i-a fost fatală

Demi Lovato trece prin momente dificile după ce a fost internată de urgență în urma unei supradoze de droguri.

Demi Lovato face prima declarație după supradoza de droguri care aproape i-a fost fatală

Demi Lovato a făcut prima declarație după ce a fost la un pas de moarte în urma unei supradoze de droguri.

Ea a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere, recunoscând că drumul spre recuperare este unul lung și dificil.

„Întotdeauna am fost sinceră cu privire la problemele mele cu dependența. Ce am învățat este că această boală nu este ceva care dispare sau se stinge în timp. Este ceva ce trebuie să depășesc și nu am reușit încă să fac acest lucru.

Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a păstrat în viață și sunt bine. Fanilor mei, sunt pentru totdeauna recunoscătoare pentru toată dragostea și susținerea pe care mi-ați arătat-o în ultima săptămână și cu mai mult timp înainte. Gândurile voastre pozitive și rugăciunile voastre m-au ajutat să navighez prin această perioadă dificilă.

Vreau să mulțumesc familiei mele, echipei mele și personalului de la Cedars-Sinai care au fost alături de mine întrega perioadă. Fără ei, nu aș fi scris această scrisoare către voi toți.

Acum am nevoie de timp ca să mă vindec și să mă concentrez pe drumul spre recuperare și dezintoxicare. Dragostea pe care mi-ați arătat-o nu o voi uita niciodată și aștept cu nerăbdare ziua în care o să pot spune că am ieșit învingătoare.

Voi continua să lupt.”

Numeroase vedete au comentat alături de fanii cântăreței la această postare, printre ele numărându-se Jennifer Lopez, Paris Hilton, Hailey Baldwin și Noah Cyrus.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Potrivit TMZ, Demi Lovato va părăsi în zilele următoare spitalul unde este internată și a decis să se interneze imediat într-o clinică specializată, pentru dezintoxicare. Cântăreața în vârstă de 25 de ani a suferit mai multe complicații în urma supradozei de droguri, precum greață severă și febră, acestea fiind motivele pentru care nu a părăsit mai devreme spitalul.

Citește și:
Wilmer Valderrama, alături de Demi Lovato în spital, după ce aceasta a luat o supradoză de droguri

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people