Delia și Smiley, într-un dialog onest despre copii, asumare și piesa „Ne vedem noi”

Delia și Smiley au lansat împreună piesa "Ne vedem noi", care a adunat în trei zile peste două milioane de vizualizări și ocupă locul 3 în Trending pe Youtube, motiv pentru care au organizat o sesiune live de întrebări și răspunsuri cu fanii.

Delia și Smiley, într-un dialog onest despre copii, asumare și piesa „Ne vedem noi”

Delia și Smiley au organizat o sesiune comună live de întrebări și răspunsuri cu fanii, la trei zile după lansarea piesei lor, „Ne vedem noi”, care a ajuns deja să strângă mai bine de două milioane de vizualizări și a atins locul 3 în Trending pe YouTube.

Cei doi le-au împărtășit fanilor ideea piesei, aventuri de la filmarea videoclipului – într-un loc de lângă Snagov, unde principala lor problemă, se pare, a fost invazia de țânțari care nu le-au dat pace și care au reușit să o muște pe Delia de pleoapă chiar înainte de filmarea primelor cadre – și au vorbit despre cum se poate face muzică pop de calitate în România și despre preferințele muzicale ale fiecăruia. În același timp, Delia și Smiley au avut și o discuție onestă despre copii, Smiley urmând să devină tată în curând, pentru că partenera sa de viață, Gina Pistol, a anunțat recent că este însărcinată.

De altfel, Gina Pistol a apărut, și ea, pentru scurtă vreme în live-ul realizat de Delia și Smiley, la cererea fanilor care își doreau să o vadă. Delia a fost întrebată, la rândul său, dacă nu o tentează maternitatea.
„Da, mă, o să am și eu un copil… Adică nuuu…”, a răspuns vedeta vag. „Când va veni, va veni”, a completat Smiley. „El vine, dar, na, nici el nu vine așa”, a mai spus Delia.

Delia și Smiley au continuat cu un dialog despre statutul lor comun de persoane publice, de la care toată lumea are așteptări. „Auzi, mă, tu îți asumi că ești un om public?”, l-a întrebat Delia pe Smiley. „Da”, a răspuns acesta. „Dar de ce-ți asumi?”. „Dar ce înseamnă că-mi asum?”, a întrebat, nedumerit, Smiley. „Păi asta voiam să te-ntreb. Tu ai răspuns înainte să te-ntreb. În general oamenii folosesc chestia asta cu: ‘asumă-ți!’ când e ceva nasol, știi. Și găsesc și scuză: lasă, dom’le, este asumat. E OK dacă-i asumat, știi. Sau când vor să-ți spună: asumă-ți că ești o persoană publică, trebuie să cutare, cutare, cutare, asumă-ți, n-ai ce să faci, îți asumi.”

Delia și Smiley au continuat să dezbată asumarea care le este pretinsă pentru postura de celebrități. „Păi ce înseamnă să-mi asum? Adică ce să-mi asum?”, a mai spus Smiley. „Nu înțeleg. Eu îmi asum rolul de om. Îmi asum rolul de bărbat și… rolul de artist. Zi-mi, explică-mi, pentru că eu nu știu.”

„Exact asta fac și eu, îmi asum rolul de om.”, a confirmat Delia. „Da, mă, ideea e în felul următor: asumă-ți că ești un exemplu pentru ceilalți și că tu influențezi niște oameni. Asumă-ți că ești o celebritate și că trebuie să mulțumești pe toată lumea. Asumă-ți că ești un exemplu, trebuie să fii perfect.”

„Eu îmi asum că sunt imperfect și că fac lucrurile așa cum le simt eu. Chiar și în piese spun treaba asta. În rest, eu îmi trăiesc viața așa cum simt eu s-o trăiesc.”, a mărturisit Smiley. „Idem. Ca la oracol.”, a conchis Delia.

Dincolo de acest subiect, Delia și Smiley au glumit despre preferințele lor în materie de hairstyling, după ce Delia a anunțat că a fost nevoită să își tundă bretonul cu o forfecuță de unghii după ce și-a ars câteva șuvițe cu drotul. Cântăreața a făcut o pledoarie pentru părul lung purtat de bărbați, dându-l exemplu pe Smiley, dar și pe partenerul său de viață, Răzvan Munteanu. „Mama lui Răzvan îl mai întreabă: îți mai ții mult cu claia asta de păr, că parcă l-a plouat. Și zic: doamnă, îi stă superb, e frumos, uitați-vă la el că parcă e acum ieșit din peșteră, e bărbat…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia) on

Citește și:
O gimnastă olimpică, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a dispărut fără urmă după ce a dat naștere unor gemeni

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people