Delia promite să acționeze, șocată de incidentul violent de la Târgu Jiu

Delia promite fanilor că se va implica în acțiuni împotriva bullying-ului și violenței între minori, după ce s-a arătat oripilată de scenele violențelor de la Târgu Jiu.

Delia promite să acționeze, șocată de incidentul violent de la Târgu Jiu

Delia promite că nu va sta degeaba, după ce s-a arătat șocată de violența practicată de un grup de minore din Târgu Jiu. Cazul, care a oripilat întreaga Românie, a ieșit la iveală zilele trecute. Patru adolescente au agresat și umilit o fată de 13 ani din Târgu Jiu, iar după ce scena bătăii a fost făcută publică și s-a viralizat pe rețelele sociale, Poliția a deschis un dosar penal pe 6 septembrie, în urma presiunii publice iscată de publicarea materialului video.

În acest filmuleț se poate vedea cum patru adolescente au bătut și umilit o fată, în timp ce strigau încurajări de tipul „Toate pe ea!” și o trăgeau de păr sau o loveau cu picioarele. La fața locului se aflau mai mulți adolescenți și copii, unul dintre ei, chiar cel care a realizat filmarea, dar care nu au intervenit în incident.

Delia postat câteva dintre imaginile capturate din filmuleț pe propriul cont de Instagram, spunând: „Nu am cuvinte….efectiv!E socant!!!! Niste fetite capabile de atata violenta!!! Asta e #beyondeducation !😱😱😱 #stoptheviolence #stopbullying ‼️‼️”. Rugată de fani să facă ceva în această privință, Delia promite că va acționa – după ce o fană i-a scris că are puterea să transmită un mesaj despre acest tip de violență prin intermediul concertelor sale.

Din cercetările ulterioare s-a dovedit că atât cele patru agresoare din cazul de la Târgu Jiu, cât și victima lor au între 12 și 14 ani. Un nou video apărut pe rețelele sociale arată că una dintre agresoare nu se află la primul abuz de acest fel. În aceste condiții, mai multe celebrități și influencers au reacționat pe propriile conturi de socializare ca să își manifeste dezaprobarea. Printre ele, Laura Giurcanu, Irina Deaconescu, Cristina Ich sau Sânziana Negru. Delia promite că va face ceva în acest sens, implicându-se în campanii de prevenire.


Citește și:
O carte despre menstruație le învață pe fete să se iubească mai mult

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people