Delia a împlinit 39 de ani. Cum a petrecut vedeta

Delia a împlinit 39 de ani și a avut parte de o aniversare mult mai restrânsă, alături de câțiva prieteni, date fiind condițiile impuse de pandemie.

Delia a împlinit 39 de ani. Cum a petrecut vedeta

Delia a împlinit recent vârsta de 39 de ani. Deși vedeta este obișnuită să aibă parte de aniversări în care toți prietenii să îi fie alături, anul acesta lucrurile au stat diferit, având în vedere pandemia. 

Cu ocazia zilei sale de naștere, Delia a avut o petrecere mult mai restrânsă, la care au participat soțul ei, Răzvan Munteanu, și câteva vedete, cum ar fi Codin Maticiuc, Șerban Copoț, Dan Badea, Bogdan Boantă și Andra Gheorghe, care este cunoscută publicului larg drept Cocuța. 

Pe lângă aniversarea cu prietenii, Delia și-a sărbătorit ziua de naștere și alături de familie, fiind prezentă sora artistei, Oana, soțul ei și cei doi copii pe care îi au împreună. Un alt invitat a mai fost și tatăl Deliei, Ion Matache. Timp de mai mulți ani, acesta a fost călugăr pe Muntele Athos. La începutul pandemiei, tatăl Deliei a avut câteva probleme de sănătate din cauza unei boli autoimune de care suferă și, în urma stării de urgență, acesta nu a putut să își continue tratamentul la vremea respectivă.

Delia a publicat o serie de Instastories în care vorbește cu tatăl ei despre copilărie și lecțiile de pian pe care le făcea atunci când era mică. În filmulețele pe care Delia le-a publicat pe Instagram, atât ea, cât și cei prezenți se amuză de ceea ce povestește tatăl ei și se simt bine împreună.

Citește și:
Cine este Jeffrey Greenstein, iubitul Alexandrei Dinu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people