Declarațiile șocante pe care mama Prințesei Diana le-a făcut despre Lady D

La mai bine de 20 de ani de la decesul Prințesei Diana, încă mai ies la lumină detalii șocante din viața ei.

Declarațiile șocante pe care mama Prințesei Diana le-a făcut despre Lady D

Fostul majordom al Prințesei Diana a vorbit într-un documentar apărut recent și intitulat Princess Dianas Wicked Stepmother (Mama vitregă și rea a Prințesei Diana – n.red) despre relatia complicată dintre Lady Diana și mama ei.

De fapt, Prințesa Diana a crescut alături de tatăl ei. Când Diana avea numai 6 ani, mama ei, Frances Shand Kydd, și-a părăsit soțul și copiii pentru a forma o familie alături de un alt bărbat, iar Diana a declarat în numeroase ocazii că acel moment i-a marcat radical viața.

Chiar și după trecerea anilor, relația dintre Prințesa Diana și mama ei nu s-a îmbunătățit deloc, ba din contră. După ce a divorțat de Prințul Charles, Prințesa Diana a avut relații cu medicul Hasnat Khan, apoi cu omul de afaceri Dodi Al Fayed, doi bărbați de religie musulmană, lucru care nu a fost deloc pe placul mamei ei.

Aceasta a avut o conversație telefonică în termeni deloc amiabili cu Lady Di și, potrivit majordomului Paul Burrell care a ascultat conversația, ea i-ar fi spus: „Am crescut o c****, care doarme cu musulmani. Ar trebui să-ți fie rușine de tine”. Replica Prințesei Diana nu s-a lăsat mult așteptată: „Nu mă insulta. Nu mă trata așa”. Potrivit lui Burrell, aceasta a fost ultima conversație pe care au avut-o cele două, Prințesa Diana decedând la scurt timp în accidentul auto din Paris.

Din acest documentar, care se concentrează pe viața Contesei Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana – și fiica celebrei Barbara Cartland -, au mai ieșit și iveală și detalii despre relația dificilă pe care Lady Diana a avut-o cu soția tatălui său.

Mai mult decât atât, se pare că, după o discuție aprinsă între cele două, Diana ar fi împins-o intenționat pe scări pe mama ei vitregă. În plus, împreună cu fratele și surorile ei, Diana i-ar fi dat și o poreclă una deloc flatantă: Acid Raine (ploaie acidă – n.red.)

Citește și:
Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people