Declarația surprinzătoare făcută de Kim Kardashian cu ocazia zilei de naștere a lui Kanye West

Kanye West a împlinit 44 de ani, iar Kim Kardashian nu a ratat momentul.

Deși sunt în plin proces de divorț, Kim Kardashian nu a ignorat ziua de naștere a lui Kanye West, care a împlinit 44 de ani.

Kim Kardashian a ales să marcheze ziua de naștere a lui Kanye West postând o fotografie pe contul ei de Instagram în care cei doi apar alături de trei dintre cei patru copii ai lor, North (7 ani), Chicago (3 ani) și Saint (5 ani). Din poză lipsește fiul cel mic al cuplului, Psalm, în vârstă de 2 ani.

Fanii au fost impresionați de imagine, însă au fost cu adevărat surprinși de descrierea care însoțește fotografia. „La Mulți Ani. Te voi iubi toată viața”, a declarat Kim Kardashian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

De altfel, Kim Kardashian a mai dezvăluit și pe Instagram Stories câteva fotografii inedite cu Kanye West, una din copilărie, una în care apar doar ei doi și o altă imagine cu Kanye împreună cu copiii lor.

Recent, Kim Kardashian a decis să își spună public versiunea cu privire la problemele din căsnicia ei. Vedeta a vorbit în cadrul show-ului Keeping Up With the Kardashians despre relația dintre ea și Kanye West, dar și despre adevăratul motiv care a dus la separarea lor.

Până acum, Kim Kardashian a ezitat să abordeze acest subiect, însă în episodul de joi, 3 iunie, vedeta a decis să facă dezvăluiri cu privire la motivul divorțului. „Sincer, nu mai pot face asta. De ce încă sunt în acest loc în care sunt blocată de ani de zile? El se mută dintr-un stat în altul în fiecare an. Trebuie să fim împreună, ca să ne putem crește copiii. Este un tată uimitor, a făcut o treabă incredibilă”, a spus Kim.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cred că merită pe cineva care să-i susțină fiecare mișcare și care să îl urmeze peste tot și să se mute în Wyoming”, a mărturisit vedeta, făcând referire la faptul că rapper-ul locuiește la ferma de 14 milioane de dolari pe care o deține în Wyoming. „Nu pot face asta. Este a treia mea căsătorie. Mă simt pierdută. Dar nici măcar nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită”, a adăugat Kim.

În luna martie a anului 2021, Kim Kardashian a făcut o serie de declarații cu privire la divorțul dintre ea și Kanye West, atunci aducând în discuție zvonurile care au circulat în presă. „Toată lumea vede lucrurile care apar în presă despre viața mea alături de Kanye, însă eu am fost întotdeauna respectuoasă și nu am vorbit despre problemele pe care eu și Kanye le avem”, a declarat Kim. „Adică, toată lumea vede ce se speculează pe Twitter, așa că nu intenționez să fac publice foarte multe lucruri.”

Citește și:
Rihanna, comparată cu Joey din Friends, după o apariție recentă în Vogue Italia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video