Decizia Prințului Charles care i-ar putea dezamăgi pe Meghan Markle și Prințul Harry

La mai bine de un an de când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat public că se retrag din familia regală, apar noi detalii cu privire la schimbările pe care cei doi le vor întâmpina.

Decizia Prințului Charles care i-ar putea dezamăgi pe Meghan Markle și Prințul Harry

Recent, s-a aflat faptul că Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, este dispus să „simplifice” monarhia pentru a economisi bani. Dezvăluirea a venit din partea autoarei și biografei regale Angela Levin, care consideră că acesta ar fi momentul în care Harry și Meghan Markle, care locuiesc în prezent într-un conac în valoare de 11 milioane de lire sterline din California, alături de fiul lor, Archie, să aibă parte de o dezamăgire venită din partea familiei regale. 

Prințul Charles și Prințul William au fost pregătiți să discute despre viitorul monarhiei, inclusiv despre membrii familiei care ar trebui să își continue activitățile din postura de membru al familiei regale, după moartea Prințului Philip. Mai mult, membri superiori ai familiei regale ar putea fi doar Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Alți membri ai familiei ar putea fi încurajați să muncească pentru a se întreține și își pot pierde titlurile.

Angela Levin a declarat pentru talkRADIO faptul că: „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să reducă monarhia pentru a economisi costuri și pentru a-i face pe oameni să merite banii pe care i-au primit.”

După cum știm până acum, Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat să mai fie membri activi ai familiei regale în martie 2020, când s-au mutat în Statele Unite ale Americii și au început să câștige profit din colaborările cu Spotify sau Netflix. Parteneriatele cu cele două platforme le-au adus venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Aceste zvonuri au venit și în contextul în care cartea biografică Finding Freedom va fi relansată în această vară, abordând și interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey. Prima ediție a cărții, scrisă de autorii și reporterii regali Carolyn Durrand și Omid Scobie, a fost publicată în luna august a anului 2020 și a oferit o imagine de ansamblu asupra relației dintre Harry și Meghan, de când s-au întâlnit în 2016, și până la retragerea din familia regală de la începutul anului 2020.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Potrivit The Sunday Times, noile capitole includ interviul cu Oprah Winfrey, noua viață din California, precum și faptul că Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale. Odată cu pierderea acestui statut, Prințul Harry și Meghan Markle sunt nevoiți să renunțe și la numirile onorifice militare şi patronajele regale.

Citește și:
Primele imagini cu Meghan Markle și Archie, de la întoarcerea Prințului Harry în Statele Unite

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video