De ce Selena Gomez nu are resentimente față de foștii ei iubiți, Justin Bieber și The Weeknd

Probabil că și tu ți-ai vorbit de rău, măcar o dată, fostul iubit. Și nici nu spunem că ar fi un lucru rău. Dar când vine vorba de despărțiri între vedetele de la Hollywood, ne așteptăm la unele destul de furtunoase. Dar nu e și cazul Selenei Gomez, care chiar are o teorie în legătură cu acest lucru.

De ce Selena Gomez nu are resentimente față de foștii ei iubiți, Justin Bieber și The Weeknd

Selena Gomez, în vârstă de 26 ani, nu vrea să iasă în evidență atunci când e vorba de o despărțire, chiar dacă despărțirile de Justin Bieber și The Weeknd au fost unele mediatizate. Iar cum ambii se află acum în alte relații, mai exact Justin Bieber cu Hailey Baldwin și The Weeknd cu Bella Hadid, Selena nu vrea să-i acuze de niciun lucru rău și nici să aibă un comportament agresiv.

Preferă să stea foarte liniștită, așa cum spune o teorie budistă. „Selena nu vrea să se gândească la foștii ei iubiți,' a declarat o sursă apropiată. „Dar atunci când se gândește la ei, le dorește să le fie bine pentru că ea chiar crede în Karma.'

Dacă ea chiar ar face asta și i-ar pune într-o lumină proastă, atunci e posibil ca acest lucru să o urmărească.' Selena nu este genul de persoană care să poarte ranchiună. „Dacă ei sunt fericiți, atunci nu are niciun sens ca ea să facă o dramă pentru acest lucru.'

În ciuda gloriei de care are parte, ea chiar a fost rănită, mai ales din cauza lui Justin. Selena are inima sfâșiată, mai ales că Justin a cumpărat o nouă casă pentru el și Hailey,' a declarat o sursă apropiată a Selenei. „Nu demult, Selena a sperat să se așeze la casa ei alături de Justin, undeva într-un mediu rural, departe de tot ceea ce se întâmplă la Hollywood.' Din fericire, Selena are pe umărul cui să plângă, iar acea persoană nu e nimeni alta decât Jennifer Aniston, o altă femeie care acum este singură!

Citește și:
Hailey Baldwin și-a ales deja domnișoarele de onoare pentru nunta cu Justin Bieber

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people