De ce Prințul Harry și Meghan Markle vor lipsi de la întâlnirea cu Donald Trump

Prințul Harry și Meghan Markle vor lipsi de la recepția organizată în onoarea liderilor NATO, iar motivul este unul ușor de înțeles.

De ce Prințul Harry și Meghan Markle vor lipsi de la întâlnirea cu Donald Trump

Președintele american Donald Trump revine în vizită oficială la Palatul Buckingham, însă el nu o va întâlni nici de data aceasta pe Meghan Markle.

Acesta a aterizat pe aeroportul Stansted pentru summit-ul NATO, în seara asta având loc și o recepție găzduită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. La eveniment vor fi prezenți și membri ai familiei regale, printre care Kate Middleton, Prințul Charles și Camilla Parker Bowles. Prințul William nu va fi prezent la eveniment, el aflându-se într-un turneu în Kuweit și Oman.

Meghan Markle și Prințul Harry vor lipsi de la acest eveniment, cei doi aflându-se în concediu timp de șase săptămâni. Ducele și Ducesa de Sussex au dezvăluit recent că vor avea un concediu spre finalul anului pentru a se liniști după perioadă dificilă prin care au trecut în mare parte din cauza zvonurilor publicate în presa de tabloid.

„Ducele și Ducesa de Sussex au un program plin de angajamente până la mijlocul lunii noiembrie, urmând ca după aceea să își ia o perioadă pentru a petrece timp alături de familie”, a confirmat o sursă regală pentru People.

Recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a nu este singurul eveniment de la care vor lipsi Meghan și Harry. Aceștia au decis să petreacă Crăciunul în Los Angeles, alături de mama lui Meghan, încălcând astfel tradiția de a petrece sărbătorile alături de Regină la Sandringham.

Nu este prima dată când Președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, vin în vizită oficială în Regatul Unit. Aceștia s-au aflat în vizită oficială și în iunie, când au fost însoțiți și de cei patru copii ai Președintelui. Donald Trump nu a întâlnit-o nici atunci pe Meghan, aceasta a aflându-se în concediu de maternitate.

Citește și:
Donald Trump neagă afirmațiile defăimătoare la adresa lui Meghan Markle

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people