De ce prietenii din nobilime ai Prințului Harry nu o plac pe Meghan Markle

Intrarea lui Meghan Markle în familia regală britanică a însemnat multe schimbări atât pentru fosta actriță, cât și pentru Prințul Harry. Și acest lucru se poate observa cel mai bine atunci când vine vorba despre cercul de prieteni al celor doi.

De ce prietenii din nobilime ai Prințului Harry nu o plac pe Meghan Markle

În urmă cu câteva zile a devenit public faptul că Meghan Markle nu mai știe în care dintre prietenii ei poate să aibă încredere și a renunțat la multe dintre prieteniile vechi. Acum, The Daily Beast a dezvăluit faptul că anumiți prieteni ai lui Harry din nobilimea engleză nu sunt foarte încântați de ideea ca Meghan să se integreze în grupul de prieteni de elită ai Prințului.

Potrivit acestei publicații, motivul îl constituie opiniile politice ale lui Meghan, dar și faptul că a contribuit la schimbarea unora dintre obiceiurile Prințului Harry, printre care se numără renunțarea la fumat și la participarea la anumite evenimente precum tradiționale vânători.

Lady Colin Campbell, o prietenă apropiată a regretatei Prințese Diana și cu „multe contacte în familia regală extinsă”, a declarat pentru The Daily Beast că Meghan „este ultra-liberală și acele lucruri trendy pe care le face nu sunt pe placul unora dintre prietenii lui Harry. El a prezentat-o tuturor prietenilor lui la toate petrecerile, nunțile, cinele private și ea este mereu împotriva unor lucruri pe care lumea lor le acceptă și le practică, precum mersul la vânătoare.

Se pare că Meghan, care este o apărătoare a drepturilor animalelor, este motivul pentru care Prințul Harry a refuzat să mai participe la vânătorile organizate anual de câtre familia regală. Faptul că Prințul Harry nu mai participa la omorârea unor animale în scopuri distractive sau sportive este foarte important pentru Meghan, însă prietenii lui foarte apropiați sunt foarte deranjați de acest lucru.

Cu toate acestea, Meghan se bucură deja de prietenia lui Kate Middleton, cu care vorbește aproape zilnic la telefon, și se înțelege perfect cu Prințesele Beatrice și Eugenie. În plus, poate cel mai important, se pare că Regina s-a atașat foarte mult de ea și este foarte mulțumită cu alegerea făcută de Prințul Harry.

Citește și:
Prințul Charles consideră că Meghan Markle este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla Prințului Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people