De ce nu îl va însoți Meghan Markle pe Prințul Harry în UK la evenimentele în onoarea Prințesei Diana?

Prințul Harry revine în UK cu ocazia unui tribut adus Prințesei Diana, dar soția lui pare că nu îl va însoți nici de această dată.

De ce nu îl va însoți Meghan Markle pe Prințul Harry în UK la evenimentele în onoarea Prințesei Diana?

Va participa Meghan Markle la tributul adus Prințesei Diana, care este programat să aibă loc la Londra, în iulie, cu ocazia zilei acesteia? Aceasta a fost, în ultima vreme, întrebarea de pe buzele tuturor celor interesați de viața familiei regale britanice.

Ducele de Sussex și Ducele de Cambridge urmează să apară la ceremonia în cadrul căreia va fi dezvelită o statuie în cinstea regretatei lor mame, care ar fi împlinit 60 de ani anul acesta. Dar se pare că Ducesa de Sussex nu își va însoți nici de această dată soțul în călătoria sa în Marea Britanie.

Meghan nu a participat nici la înmormântarea Prințului Philip din aprilie. Purtătorii de cuvânt ai familiei regale britanice au transmis că decizia ducesei a fost luată, după consultarea medicilor, care au decis că un zbor lung nu ar fi indicat din cauza sarcinii avansate. Dar surse din anturajul lui Meghan au lăsat să se înțeleagă că adevăratul motiv pentru care a refuzat să zboare la Londra împreună cu Harry a fost pentru că „nu vrea să fie centrul atenției”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De data asta, potrivit Hello!, motivul lui Meghan este pur practic: proaspăta mamă a unei fetițe, Lilibet Diana, preferă să rămână acasă în Montecito, California, pentru a avea grijă de nou-născută.

Se pare că Meghan și-a dorit întotdeauna o fată, aceasta dezvăluind în 2015 că deja a achiziționat primul cadou pentru viitoarea sa fiică. Este vorba de un ceas Cartier, în valoare de aproximativ 6000 de euro, care, deși pare nesemnificativ acum că Meghan Markle a intrat, practic, în istoria unei monarhii, are însă o semnificație aparte pentru fosta actriță. Aceasta l-a achiziționat în timp ce filma pentru serialul Suits.

Lili, al doilea copil al cuplului, a venit pe lume vineri, 4 iunie, iar numele ei este în sine un tribut adus Prințesei Diana.

Citește și:

Locul surprinzător ocupat de Prințul Harry și Meghan Markle în topul celor mai respectați membri ai familiei regale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video