De ce Meghan Markle și Prințul Harry au stat în spatele Prințului William și Kate Middleton la ultimul lor eveniment regal

Când vine vorba despre evenimentele regale importante, niciun lucru nu este lăsat la voia întâmplării.

De ce Meghan Markle și Prințul Harry au stat în spatele Prințului William și Kate Middleton la ultimul lor eveniment regal

Prințul Harry și Meghan Markle au participat ieri la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, acesta fiind și ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice.

Bineînțeles, la slujba de la Westminster Abbey au fost prezenți și alți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton.

Deși majoritatea fanilor au admirat ținutele purtate de cei prezenți la eveniment, mulți dintre ei au discutat și analizat minuțios lucrurile care s-au petrecut în timpul slujbei de la Westminster Abbey.

Este vorba, bineînțeles, despre faptul că, în timpul slujbei, Prințul Harry și Meghan Markle nu au stat pe rând alături de Prințul William și Kate Middleton, ci pe cel din spatele lor.

Însă, înainte de a face speculații cu privire la relația dintre cele două cupluri regale, trebuie să precizăm că această așezare nu este cu nimic ieșită din comun și are legătură cu poziționarea lor în cadrul ierarhiei familiei regale britanice. Prințul William este al treilea în linie succesorală la tron, în timp ce Prințul Harry este al șaselea, după Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Mai mult decât atât, poziționarea membrilor familiei regale britanice în cadrul slujbei de la Westminster Abbey este exact aceeași ca anul trecut, pe primul rând stând Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton.

Este prima dată când Ducii de Sussex s-au reîntâlnit într-un cadru oficial cu Prințul William și Kate Middleton după ce au anunțat că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile lor regale.

Citește și:
Kate Middleton arată fabulos îmbrăcată în haine sport, iar aceste imagini te vor convinge să faci și tu mai multă mișcare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people