De ce Meghan Markle poartă doar ținute în culori neutre după nunta cu Prințul Harry?

Dacă și tu ești fascinată de ținutele purtate de Meghan Markle, probabil ai observat că după nunta cu Prințul Harry ea a purtat doar rochii în culori neutre. Care este motivul?

De ce Meghan Markle poartă doar ținute în culori neutre după nunta cu Prințul Harry?

Meghan Markle era cunoscută drept o actriță de succes, iar ținutele ei erau apreciate și înainte ca aceasta să se căsătorească cu Prințul Harry. Toate piesele purtate de ea s-au vândut imediat, iar Stella McCartney chiar a creat 47 de copii ale rochiei purtate de Meghan la recepția privată de la Frogmore House.

După ce a devenit Ducesă de Sussex, stilul lui Meghan s-a schimbat și în ultimul timp am observat că ea a purtat doar ținute în culori neutre. Sigur îți amintești de rochia roz pal purtată la petrecerea organizată pentru ziua Prințului Charles și de rochia într-o culoare similară purtată la Trooping the Colour. Pentru primul ei angajament oficial alături de Regină, Meghan a ales o rochie Givenchy, tot într-o culoare neutră.

Se pare că decizia Ducesei de a purta aceste culori este un mod prin care își arată respectul față de Regina Elisabeta a II-a. Purtând aceste culori, Meghan arată că nu dorește să fie în centrul atenției în prezența Reginei, cunoscută pentru ținutele în culori puternice. Relația dintre cele două este bazată pe respect, așadar nu este deloc surprinzătoare alegerea Ducesei de Sussex.

Judecând după fotografiile în care Regina și Meghan Markle apar împreună, se pare că ele se înțeleg perfect!

Citește și:
Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people