De ce Meghan Markle nu va fi nașa Prințului Louis?

Deși toată lumea credea că Meghan Markle va fi nașa Prințului Louis, se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

De ce Meghan Markle nu va fi nașa Prințului Louis?

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie, însă de atunci el nu a mai fost adus în public de părinții săi, Kate Middleton și Prințul William. Având în vedere că are doar două luni, acest lucru este de înțeles.

Se pare că următoarea apariție în public a micului prinț va avea loc la botezul acestuia, pe 9 iulie. Evenimentul va avea loc la St James Palace, în Londra. Există însă un alt lucru la care ne-am gândit noi toți, ce nași va avea Prințul Louis?

Așa cum probabil știi deja, atât Prințesa Charlotte, cât și Prințul George au mai multe perechi de nași. Este o tradiție a familiei regale, iar de obicei pentru aceste roluri importante sunt aleși prietenii apropiați sau rude. De exemplu, Prințesa Charlotte are cinci nași (Laura Fellowes, Adam Middleton, Sophie Carter, James Meade și Thomas Straubenzee), iar Prințul George are șapte (Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem și Zara Tindall).

Având în vedere că Meghan Markle a intrat de curând în familia regală, iar toată lumea o îndrăgește (imaginile în care apare alături de Regină arată cât de bine se distrează împreună), toată lumea s-a gândit că ea ar putea fi nașa Prințului Louis. Se pare însă că acest lucru nu se va întâmpla.

„Cu George și Charlotte, ei (Kate și William) au ales prieteni apropiați și rude mai îndepărtate și nu membri foarte apropiați ai familiei, iar probabilitățile arată că acest lucru se va întâmpla din nou cu micul Prinț Louis”, a declarat Jessica Bridge. La casele de pariuri există deja câteva nume care se luptă pentru această onoare, iar Tiggy Pettifer, dădaca celor doi frați, William și Harry, ocupă primul loc. Alte propuneri de la casele de pariuri sunt secretarul personal Miguel Head, sora vitregă a celor doi, Laura Lopes, precum și Rebecca Priestley, fosta secretară a lui Kate Middleton.

Deși șansele ca Meghan Markle și Prințul Harry să fie nașii Prințului Louis sunt foarte mici, ei vor fi prezenți cu siguranță la eveniment.

Citește și:
Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people