De ce Liv Tyler nu vrea să se căsătorească cu logodnicul ei, David Gardner

Au trecut mai bine de patru ani de când Liv Tyler s-a logodit cu David Gardner, un agent sportiv, însă actrița declară că nu intenționează să se căsătorească prea curând.

De ce Liv Tyler nu vrea să se căsătorească cu logodnicul ei, David Gardner

Liv Tyler, în vârstă de 42 de ani de ani, a oferit un interviu revistei Tatler în care a explicat de ce se simte confortabil cu statutul de logodită și de ce nu intenționească să schimbe prea curând acest lucru.

„Ador să fiu logodită, însă nu am cu adevărat dorința de a mă căsători”, a explicat starul din filmul Ad Astra. „Am simțit întotdeauna că mariajul ar trebui să fie mai mult ca o recompensă… pentru că supraviețuiești unei relații. Cred că toată lumea a înțeles exact opusul”.

Tyler și Gardner, în vârstă de 42 de ani, au început relația în 2014 și s-au logodit la scurt timp după, stirea fiind confirmată în septembrie 2015.

Cei doi locuiesc în Marea Britanie împreună cu copiii lor: fiica Lula Rose, în vârstă de 3 ani, fiul Sailor Gene, în vârstă de 4 ani și jumătate, plus cei doi băieți pe care îi au din relațiile anterioare – Milo William, fiul în vârstă de 14 ani al actriței, și Gray, fiul de 12 ani al lui Gardner.

Dacă într-un final ei vor decide să se căsătorească, pentru amândoi aceasta ar fi a doua căsătorie. Gardner a fost căsătorit cu actrița britanică Davinia Taylor (s-au despărțit în 2010), iar Liv Tyler și Royston Langdon au divorțat în 2008.

Citește și:
Noua relație a lui Gigi Hadid e mai serioasă decât ne aşteptam

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people