De ce este implicat James Franco în conflictul dintre Johnny Depp și Amber Heard

Conflictul dintre Johnny Depp și Amber Heard nu pare că se va încheia prea curând și, de data aceasta, a fost implicat și James Franco.

De ce este implicat James Franco în conflictul dintre Johnny Depp și Amber Heard

Se pare că echipa de avocați a lui Johnny Depp plănuiește să îl citeze pe James Franco în procesul intentat de actor fostei sale soții, Amber Heard, acuzând-o pe aceasta de defăimare.

Potrivit E!News, James Franco va fi citat după ce o înregistrare video îl arată pe acesta intrând într-un lift cu Amber Heard la doar câteva ore după ce ea a avut o ceartă explozivă cu Johnny Depp. În urma acestui conflict, actrița ar fi avut numeroase vânătăi pe față și corp, însă Johnny Depp o acuză că totul era doar machiaj, pentru a primi publicitate pozitivă.

Johnny Depp a deschis astfel un proces împotriva fostei sale soții în martie, actorul spunând că acuzațiile de abuz aduse de Amber Heard „au fost respinse în mod repetat de doi ofițeri de poliție care au răspuns apelului, de mai mulți martori și de 87 de înregistrări video”.

Înregistrarea încare apare și James Franco a fost făcută cu doar o zi înainte ce Amber Heard să depună actele pentru divorț. În documentele pe care actrița le-a folosit, ea a folosit termenul „diferențe ireconciliabile” pentru a-și motiva decizia, însă ulterior au apărut și acuzațiile de abuz.

În ciuda acestei citații trimise către James Franco, avocatul lui Amber Heard a declarat pentru E! News că acest video este „irelevant”.„Amber Heard și James Franco au trăit în același complex de apartamente și pur și simplu au luat liftul în același timp. Atât. Johnny Depp și echipa sa au încercat, dar nu au reușit să creeze o poveste senzuală bazată pe aceste înregistrări video. Este stupid.”

Între timp, avocatul lui Johnny Depp a oferit o altă explicație pentru implicarea lui James Franco, explicând că nu este singurul citat. „Suntem interesați de James Franco și Elon Musk ca martori, deoarece avem dovezi că ei se numără printre cei care au văzut fața lui Amber Heard în zilele și nopțile dintre momentul în care ea susține că domnul Depp a atacat-o, pe 21 mai, și momentul în care a mers la tribunal, cu vânătăi din machiaj pentru a obține un ordin temporar de restricție, pe 27 mai”, a declarat acesta pentru The Blast.

Citește și:
Amber Heard îl descrie pe Johnny Depp ca fiind un monstru, mai ales când consumă alcool

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people