De ce a decis Meghan Markle să nu urmeze exemplul lui Kate Middleton după nașterea primului copil

Se pare că Meghan Markle a decis să nu urmeze exemplul dat de Kate Middleton și Prințesa Diana după nașterea copiilor, iar decizia ei este ușor de înțeles.

De ce a decis Meghan Markle să nu urmeze exemplul lui Kate Middleton după nașterea primului copil

Fanii Ducelui și Ducesei de Sussex abia așteaptă nașterea bebelușului și, totodată, primele imagini cu acesta.

Dacă în cazul Ducesei de Cambridge primele imagini au fost făcute chiar în ziua nașterii, pe treptele maternității, acest lucru nu se va întâmpla și în cazul lui Meghan Markle, potrivit reporterilor regali.

Omid Scobie și Emily Andrews au discutat în cadrul podcastului lor, „On Heir”, despre acest lucru, spunând că Harry și Meghan nu plănuiesc să aibă parte de un „moment pe treptele maternității” cu bebelușul lor.

Kate Middleton a născut de fiecare dată la Lindo Wing, pozând de fiecare dată, la doar câteva ore de la naștere, pe treptele maternității, urmând astfel și exemplul Prințesei Diana. Meghan însă ar fi decis să renunțe la această tradiție. „În acest moment, am înțeles că ea nu vrea, nu va face asta”, a declarat Emily.

În plus, potrivit lui Omid, acest lucru ar fi împotriva principiilor fmeiniste în care crede Meghan: „Având în vedere tot ce știm despre Meghan, ideea unei imagini perfecte, glam, la doar câteva ore de la naștere, nu se potrivește deloc cu viziunea ei.”

Totodată, nimeni nu știe încă dacă Ducesa de Sussex va naște tot la Lindo Wing, spitalul St Mary, deoarece până acum Kensington Palace a refuzat să comenteze aceste informații. Cu toate acestea, până acum nu au fost impuse restricții de parcare în zonă, acest lucru întâmplându-se de fiecare dată pentru cele trei naștere ale Ducesei de Cambridge.

Omid Scobie a sugerat că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi ales un spital mai apropiat de noua lor reședință, Frogmore Cottage, pentru a evita stresul cauzat de interesul global pentru acest moment important.

„Harry și Meghan realizează că este un interes public crescut, însă copilul lor nu este un moștenitor direct și și-ar dori ca nașterea să rămână cât de privată se poate”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„Meghan este speriată de posibilele complicații care pot apărea, de exemplu o operație cezariană de urgență, și nu vrea să simtă presiunea de a arăta perfect pe treptele spitalului la câteva ore de la naștere”, a declarat aceeași sursă.

Totodată, Ducesa de Sussex „nu vrea să fie aranjată perfect” imediat după naștere, ci și-ar dori să petreacă acest timp cu bebelușul ei.

Citește și:
Fanii sunt convinși că bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va primi numele Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people