De ce cred prietenii lui Meghan Markle că aceasta ar fi însărcinată?

Avem toate motivele să credem că Ducesa de Sussex așteaptă un copil.

De ce cred prietenii lui Meghan Markle că aceasta ar fi însărcinată?

În urmă cu un an, Prințul Harry a făcut public faptul că își dorește copii, iar soția lui, Meghan, pare să fie la fel de entuziasmată în legătură cu asta.

„Meghan nu a vorbit numai despre ce soț bun este Harry, ci ea iubește să vorbească despre ce tată minunat va fi el. Se gândește numai la bebeluși zilele astea. Și acum că a început să poarte haine largi cu talie înaltă, prietenii ei sunt suspicioși deoarece acesta nu este stilul ei obișnuit', a declarat un prieten apropiat al cuplului, conform HollywoodLife.com.

Meghan a ales o rochie albastră Jason Wu la un concert onorific militar, pe 7 septembrie, care era largă în talie. Pe 20 septembrie, ea a fost prezentă la un prânz de celebrare a proiectului său de caritate pentru victimele de la Grenfell, unde a purtat un palton supradimensionat pe aproape toată durata evenimentului.

„Niciunul dintre prietenii ei nu ar îndrăzni să o întrebe dacă este însărcinată, acesta este genul de lucru care ar deranja-o cu adevărat pe Meghan. Ea trebuie să fie atentă cu informațiile pe care le spune și nimeni nu vrea s-o supere și să riște să piardă prietenia. Dar toti prietenii ei vorbesc despre asta și speră să se întâmple, deoarece ei știu cât de mult își dorește Meghan asta și că va fi o mamă extraordinară', a mai adăugat sursa citată de HollywoodLife.com.

Dacă Ducesa așteaptă un copil, va fi și mai greu de ascuns de acum înainte. Ea și Prințul Harry pleacă într-un turneu în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga, începând cu 16 octombrie. Acest turneu va include multe evenimente publice.

Citește și:
Kate Middleton vs. Meghan Markle: Cine este adevăratul influencer în materie de stil?

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people