De ce Anthony Hopkins nu ii va mai scrie niciodata altui actor o scrisoare de apreciere

Acum trei ani, actorul care a castigat Oscarul pentru rolul din filmul „Tacerea mieilor”, Anthony Hopkins, a fost in atentia presei din cauza unui e-mail de apreciere.

De ce Anthony Hopkins nu ii va mai scrie niciodata altui actor o scrisoare de apreciere

Anthony Hokins i-a scris lui Bryan Cranston, deoarece se pare ca actorul a urmarit in intregime serialul „Breaking Bad' si a fost atat de incantat de performanta ampla a actorului in rolul de profesor de chimie devenit preparator de amfetamina, incat si-a pornit calculatorul din Malibu si i-a scris o intreaga scrisoare de apreciere.

„Performanta ta in rolul lui Walter White a fost cea mai buna interpretare pe care am vazut-o… VREODATA', l-a laudat Hokins.

Stiu ca in aceasta breasla se intampla multe lucruri frivole si revoltatoare si din acest motiv am ajuns sa nu mai cred cu adevarat in nimic. Dar treaba pe care tu ai facut-o in acest rol este absolut spectaculoasa, absolur uimitoare.'

Din nefericire pentru Hopkins, e-mailul a iesit la iveala in mediul online si a devenit viral, asa ca actorul a promis sa nu mai trimita niciodata un astfel de e-mail.

„Intr-adevar, eu am scris acel e-mail, insa nu ma astepteam sa devina viral', le-a declarat recent Anthony Hokins celor de la The Huffington Post, criticand atentia pe care mailul a primit-o.

Citeste si:
Serena Williams, scrisoare deschisa catre toate femeile

Text: Madalina Preda
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people