De ce acest mesaj transmis de actrița Cynthia Nixon este unul dintre cele mai inspiraționale din ultima vreme

Cynthia Nixon, celebra actriță din "Sex and the City", a transmis un mesaj extrem de important pentru toate femeile, care are în prim-plan presiunile sociale la care ele sunt supuse și în ziua de astăzi.

De ce acest mesaj transmis de actrița Cynthia Nixon este unul dintre cele mai inspiraționale din ultima vreme

Cu toate că Cynthia Nixon a renunțat la actorie pentru a se concentra pe politică, ea continuă să fie o sursă de inspirație. Recent, ea a publicat pe contul de Instagram un video realizat pentru revista Girls, Girls, Girls, prin intermediul căruia evidențiază prejudecățile cu care femeile se confruntă și astăzi. 

Intitulat „Be A Lady”, Cynthia înglobează în acest video mai multe aspecte, de la felul în care corpul femeilor ar trebui să arate, conform unor așa-zise standarde impuse de societate, cum ar trebui să se comporte, ce ar trebui să mănânce sau cum ar trebui să se îmbrace. Clipul are deja 853.664 de vizualizări și 187.748 de aprecieri, ceea ce ne indică faptul că mesajul ei puternic ar trebui să ne inspire.

„Sunt atât de mândră să fiu implicată în acest film care a atins o coardă sensibilă pentru foarte mulți oameni din întreaga lume”, a scris Cynthia Nixon.


O parte din mesajul transmis de Cynthia spune următoarele: „Fii o doamnă, spun ei. Fusta ta e mult prea scurtă. Cămașa ta e prea largă. Pantalonii sunt prea strâmți. Nu îți mai arăta atâta piele. Nu îți arăta coapsele. Nu îți arăta sânii. Acoperă-te. Îmbracă-te modest. Nu fi prea seducătoare. Bărbații nu se pot controla. Bărbații au nevoi. Arăți demodat. Arăți sexy. Nu fii prea provocatoare. Tu ai cerut-o. Îmbracă-te în negru. Poartă tocuri. Nu mânca prea repede. Mănâncă o salată. Sari peste desert. Trebuie să slăbești. Trebuie să te îmbraci cu acea rochie. Fii naturală. Fii încrezătoare. Încerci mult prea mult. Bărbaților nu le plac femeile care încearcă prea mult. Nu vorbi prea tare. Nu vorbi prea mult. Nu plânge. Fă-l să se îndrăgostească de tine. Nu vrei copii? O să îți dorești într-o zi. Îți vei schimba părerea.”

Mesajul a fost scris în anul 2017 de către Camille Rainville, în vârstă de 22 de ani, autoarea blogului Writings of a Furious Woman.

În anul 2018, Cynthia a anunțat că va candida pentru funcția de guvernator al New York-ului, însă ea a pierdut în fața lui Andrew Cuomo. Dacă ar fi câștigat, devenea prima femeie guvernator al acestui stat, precum și prima persoană gay care deține această funcție. Cynthia este o susținătoare a drepturilor femeilor, dar și a comunității LGBT, reușind cu fiecare ocazie să își folosească vocea pentru a promova egalitatea.

Citește și:
Cynthia Nixon vorbește despre cum ar fi arătat „Sex and the City' dacă ar fi fost filmat în prezent

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people