David și Victoria Beckham se distrează alături de cei patru copii ai lor, în Miami

Având în vedere că David Beckham este directorul clubului de fotbal Inter Miami, care se află încă în lucru, Victoria și copiii s-au gândit să-l însoțească pentru o săptămână în Florida.

David și Victoria Beckham se distrează alături de cei patru copii ai lor, în Miami

David și Victoria Beckham se bucură de vacanță în Miami, alături de cei patru copii ai lor, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) și Harper (7 ani). „Mulțumim Miami pentru această săptămână frumoasă. Trăim momente speciale. Sunt foarte entuziasmat pentru @intermiamicf”, a scris David pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu toți membrii familiei.

David Beckham, fostul căpitan al echipei naționale a Angliei, este directorul clubului de fotbal pe care îl înființează, Inter Miami, care, potrivit ESPN, își caută o casă în Florida. Echipa nu are încă un manager sau numărul întreg de jucători, însă se pare că au fost făcute câteva angajări.

Întreaga familie profită de aceste deplasări ale lui David în Miami și organizează diferite activități aici, cum ar fi pescuit, plimbări cu barca sau înot. În urmă cu o săptămână, membrii familiei Beckham l-au susținut pe David în meciul caritabil Manchester United vs. Bayern München din Anglia. Harper și Cruz și-au însoțit tatăl pe teren înainte de meci, în timp ce Victoria, Brooklyn și iubita lui, Hana Cross, l-au urmărit din tribune. „Sunt atât de mândră să-l văd pe @davidbeckham înapoi la Old Trafford!! Încă se pricepe!! Pupici x VB”, a scris Victoria alături de o fotografie cu soțul ei bucurându-se după ce a înscris un gol.

Citește și:
Beyoncé și fiica ei, Blue Ivy, au impresionat prin ținutele purtate la gala organizată de Tina Knowles

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people