David Beckham glumește pe seama ținutei purtate de soția sa, Victoria Beckham

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar cei doi ne arată că au o relație perfectă, glumind adesea unul pe seama celuilalt.

David Beckham glumește pe seama ținutei purtate de soția sa, Victoria Beckham

David și Victoria Beckham sunt unul dintre cuplurile noastre preferate, iar acest lucru este valabil și când vine vorba despre ținutele purtate de cei doi.

Deși aparițiile lor sunt perfecte, se pare că ținutele pe care le poartă pot deveni o sursă de glume pentru cei doi. David și Victoria, alături de cei patru copii, se află în vacanță în Riviera Franceză la bordul iahtului lui Elton John și, pe lângă imaginile adorabile de familie, cei doi au făcut diverse glume pe seama ținutelor de vacanță.

 

View this post on Instagram

 

Gorgeous day with friends @davidfurnish @eltonjohn @victoriabeckham ♥️♥️♥️♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David, în vârstă de 44 de ani, a publicat pe Instagram Stories o imagine cu Victoria, care poartă o rochie lungă albă în valoare de 2,335 de dolari, precum și un colier în valoare de 400 de dolari, ambele piese fiind de la propriul brand. „Serios”, a scris David adăugând și un emoji potrivit. „Ținuta de barcă, stilul Victoria Beckham”, a glumit fostul jucător de fotbal.

Victoria Beckham nu s-a lăsat mai prejos, iar ulterior, în aceeași zi, a publicat o imagine cu David, acesta fiind surprins în timp ce dormea într-o cămașă Versace în valoare de 1,395 dolari, imprimeul acesteia fiind foarte asemănător cu cel al pernelor din spatele lui. „Sărutări, @donatella_versace”, a scris Victoria.

Citește și:
David Beckham vorbește sincer despre căsătoria de 19 ani cu Victoria Beckham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people