Dana Rogoz a născut o fetiță

Dana Rogoz a născut o fetiță. Dana, actriță și influencer, a născut singură, fără să aibă alături familia, dar a afirmat că este fericită și bucuroasă.

Dana Rogoz a născut o fetiță

Dana Rogoz a născut azi o fetiță. Actriță și influencer, Dana Rogoz a vorbit săptămâna trecută la ELLE live despre sarcina petrecută, spre final, în pandemie, despre felul în care s-a pregătit pentru naștere și despre cum o va primi fiul ei, Vlad, pe micuța lui soră.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir”, a scris Dana Rogoz pe conturile sale de socializare. „Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a continuat Dana postarea.

Dana Rogoz a născut, deci, o fetiță sănătoasă. Soțul ei, Radu Dragomir, nu a putut să fie alături de ea în sală, așa cum Dana anunțase că își dorește, datorită restricțiilor impuse de pandemie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Dana Rogoz vorbește despre cum va naște în câteva zile, în timpul pandemiei de coronavirus

Foto: Instagram Dana Rogoz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people