Dakota Johnson vorbește despre zvonurile conform cărora ar fi însărcinată

Dakota Johnson a vorbit pentru prima dată despre zvonurile conform cărora ar fi însărcinată cu primul copil, iar tatăl ar fi iubitul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Dakota Johnson vorbește despre zvonurile conform cărora ar fi însărcinată

Dakota Johnson a fost invitată ieri la emisiunea The Ellen DeGeneres Show pentru a vorbi despre aceste zvonuri care au apărut în urmă cu câteva zile.

„Singurul lucru cu care sunt însărcinată este o grămadă de idei foarte bune”, a declarat Dakota. „Însă nu și cu un copil”.

Zvonurile au apărut la începutul săptămânii după ce TMZ a dezvăluit că Dakota și Chris au organizat duminică o petrecere în cadrul căreia ar fi dezvăluit că vor avea un copil, dar și ce sex va avea copilul. Imaginile care arătau un grup de baloane albastre ridicându-se deasupra casei lui Chris Martin ar fi sugerat faptul că cei doi vor avea un băiețel.

View this post on Instagram

Its a Boy! #dakotajohnson #chrismartin

A post shared by Dakota Inspired (@dakota_fifty_johnson_) on

Însă Dakota a precizat că petrecerea a fost de fapt organizată în cinstea zilei sale de naștere și au existat baloane „care, din întâmplare, erau roz și albastre. Nu știam că baloanele urmau să fie lăsate să zboare, ele erau sub forma unei arcade și cred că totul s-a întâmplat accidental. Unul dintre capetele arcadei pur și simplu s-a desprins”, a mai precizat Dakota.

Deși zvonurile cu privire la sarcina actriței se dovedesc a nu fi reale, Dakota a precizat că a primit „numeroase felicitări și chiar mult mai multe decât cu ocazia zilei mele de naștere”.

Dakota Johnson și Chris Martin formează un cuplu de aproximativ un an și au fost mereu rezervați în ceea ce privește aparițiile împreună în pubic și declarațiile despre viața lor privată.

Citește și:
Dakota Johnson și-a dezvăluit numărul de telefon în cadrul Citizen Festival Crowd

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people