Dakota Johnson vorbește despre schimbarea făcută și dezamăgirea fanilor

Dakota Johnson este faimoasă pentru spațiul dintre incisivii maxilarului superior, iar fanii au fost dezamăgiți când au văzut că actrița are o dantură complet schimbată acum.

Dakota Johnson vorbește despre schimbarea făcută și dezamăgirea fanilor

Dakota Johnson este cunoscută pentru acea ștrungăreață, adică spațiul dintre incisivii maxilarului superior, ea fiind foarte mândră de acest lucru.

Mai mult, fiind o trăsătură atât de importantă pentru ea, actrița a făcut și un video pentru Vanity Fair în care a demonstrat câte obiecte pot intra în acest spațiu. „Astăzi vă voi demonstra câte lucruri încap în acest spațiu, deoarece acesta este singurul meu talent”, a spus atunci Dakota. Ea a arătat cum pot încăpea o agrafă de hârtie, un card bancar și chiar 1100 de dolari în acel spațiu.

Fanii se pare că adorat această trăsătură a vedetei, toată lumea fiind profund dezamăgită când, la premiera noului ei film, The Peanut Butter Falcon, acea ștrungăreață dispăruse complet.

 

View this post on Instagram

 

Dont let anything keep you from your dreams. See #ThePeanutButterFalcon in select theaters August 9.

A post shared by The Peanut Butter Falcon (@peanutbutterfalcon) on

În ultimele zile au existat numeroase glume pe seama acestei schimbări, însă fanii nu sunt singurii dezamăgiți. Dakota Johnson a vorbit despre acest subiect în emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show.

„Am purtat un aparat dentar de la vârsta de 13 ani și era lipit de spatele dinților. Aveam o mulțime de probleme cu gâtul în ultimul timp, așa că medicul meu ortodont a decis că ar fi o idee bună să îl scoatem și să vedem dacă mi-a extins maxilarul și m-a ajutat. Și spațiul s-a închis singur. Și eu sunt tristă în această privință”, a explicat Dakota.

Citește și:
Gwyneth Paltrow i-a determinat pe Chris Martin și Dakota Johnson să se împace

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people