Cuplul Chloe Grace Moretz si Brooklyn Beckham si-a facut debutul pe covorul rosu

Actrita Chloe Grace Moretz si Brooklyn Beckam si-au facut debutul drept un cuplu pe covorul rosu al premierei filmului „Neighbors 2: Sorority Rising‟ in Los Angeles.

Cuplul Chloe Grace Moretz si Brooklyn Beckham si-a facut debutul pe covorul rosu

Actrita Chloe Grace Moretz, in varsta de 19 ani, si Brooklyn Beckham, in varsta de 17, au confirmat recent ca formeaza intr-adevar un cuplu. Acestia au pasit impreuna pe covorul rosu cu ocazia premierei in Los Angeles a noului film in care Chloe joaca unul dintre rolurile principale: „Neighbors 2: Sorority Rising‟.

Chloe si Brooklyn au aratat foarte fericiti si indragostiti, stand unul langa altul si pozand pentru fotografi pe covorul rosu.

Zvonurile spuneau ca cei doi s-au impacat luna trecuta, dupa ce au fost despartiti. Si se pare ca lucrurile devin serioase pentru Chloe si Brooklyn, avand in vedere ca si familia actritei (mama si cei patru frati) a fost prezenta la acelasi eveniment.

Brooklyn Beckham si Chloe Grce Moretz s-au cunoscut in anul 2014 la Paris Fashion Week, dar au fost foarte discreti de atunci si niciodata nu au confirmat public ca sunt mai mult decat prieteni. In august 2015 totusi, cei doi si-au dat unfollow pe Twitter, iar asta ar fi putut sa insemne ca lucrurile s-au terminat intre ei.

De acum o luna, Chloe si Brooklyn au fost vazuti petrecand foarte mult timp impreuna. Acum, se pare ca zvonurile au fost confirmate si cei doi formeaza, intr-adevar, un cuplu.

Foto: PR

Recomandari
Mai multe din people