Cum vor sărbători Prințul Harry și Meghan Markle ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a

În ciuda restricților cauzate de pandemia de coronavirus, Regina Elisabeta a II-a va putea să-și serbeze ziua de naștere de pe 21 aprilie, când va împlini 94 de ani, alături de toată familia sa, dar în mod virtual.

Cum vor sărbători Prințul Harry și Meghan Markle ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle i-au promis Reginei Elisabeta a II-a că o vor suna pe FaceTime să celebreze împreună, a dezvăluit o sursă apropiată revistei Closer Weekly. „Prințul William a învățat-o să folosească aplicația FaceTime, așa că, în ciuda faptului că aceasta nu poate fi înconjurată fizic de familie, va putea să îi vadă pe apel video”, a adăugat sursa. „Aceștia abia așteaptă să îi cânte La Mulți Ani la telefon.”

Din cauza măsurilor de protecție impuse la nivel mondial pentru lupta împotriva Covid-19, Casa Regală a trebuit să anuleze mai multe evenimente. Printre acestea se numără parada aniversară a Reginei și ceremonia anuală „Trooping the Colour.” „Parada pentru ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a nu se va desfășura în forma sa tradițională”, a confirmat sursa regală într-o declarație de pe 17 martie.

În mijlocul pandemiei de coronavirus, Regina Elisabeta a II-a „încearcă să rămână cu fruntea sus” deoarece ea nu își poate vedea membrii familiei. „Nu își dorește nimic mai mult decât să-i aibă alături pe fiul ei, Prințul Charles, și nepotul ei, Prințul William, alături de soția sa, Kate Middleton și copiii lor”, a explicat sursa, dar Majestatea Sa trebuie să facă sacrificiile necesare.

Regina Elisabeta a II-a știe că autoizolarea este cea mai bună decizie pentru a opri răspândirea coronavirusului. De aceea, „își va sărbători ziua de naștere împreună cu soțul ei, Prințul Philip, la Castelul Windsor, fără restul familiei”, a adăugat sursa.

Citește și:
Prințul Harry povestește experiența sa de autoizolare în California, alături de familie

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people