Cum va fi prima zi de școală a Prințesei Charlotte

Ducele și Ducesa de Cambridge abia așteaptă ca fiica lor, Prințesa Charlotte, să înceapă școala. Ea va începe să meargă la Thomas Battersea, alături de fratele ei mai mare, Prințul George, și de verișorul ei, Maud Mindsor, care va fi cu un an mai mare.

Cum va fi prima zi de școală a Prințesei Charlotte

Ea va fi cunoscută de către profesori, dar și de către colegi drept Charlotte Cambridge, așa cum este și fratele ei cunoscut sub numele de George Cambridge. Așa s-a întâmplat și în cazul Prințului William și a Prințului Harry.

Kate a dezvăluit faptul că Charlotte abia așteaptă să înceapă școala, care este la o distanță destul de mică față de Kensington Palace. Thomas Battersea este o școală atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. În prima zi, ea își va cunoaște colegii, profesorii, iar printre disciplinele pe care le va studia se numără franceza, informatica, arta, muzica, dramaturgia, dar și balet. De asemenea, ea învăța și cum să fie mai creativă, cum să rezolve probleme sau cum să fie perseverentă.

La începutul acestui an, Simon OMalley, care este directorul școlii Thomas Battersea, a spus că școala o va primi cu brațele deschise pe Prințesa Charlotte. Ba mai mult, el chiar a spus următorul lucru Suntem bucuroși că Ducele și Ducesa de Cambridge au ales ca fiica lor, Prințesa Charlotte să i se alăture Prințului George în ceea ce privește studiile. O vom întâmpina cu brațele deschise la începutul școlii, în septembrie.'

Charlotte a avut o vară plină de activități înainte de a începe școala primară. La începutul lunii iunie ea a fost în Mustique alături de părinții și frații ei, unde au sărbătorit ziua de naștere a lui George. De asemenea, ei au stat și destul de mult timp și la casa de la țară pe care o au, Anmer Hall. Recent, ei au petrecut câteva zile și în Balmoral. Prințul George și Prințesa Charlotte și-au petrecut vacanța și alături de verișorii lor, Isla și Savannah.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people