Cum trec Demi Lovato și Max Ehrich peste despărțire. Imaginile care au stârnit controverse

Se pare că Demi Lovato a trecut mult mai ușor peste despărțirea de Max Ehrich, în timp ce el a fost surprins plângând pe plajă.

Cum trec Demi Lovato și Max Ehrich peste despărțire. Imaginile care au stârnit controverse

Despărțirea dintre Demi Lovato și Max Ehrich se anunță a fi una plină de controverse. În luna septembrie, artista a anunțat că anulează logodna cu Max, după ce în iulie el a cerut-o în căsătorie pe o plajă din Malibu. 

În ciuda faptului că Demi a fost rezervată în declarații după despărțire, nu același lucru am putea spune despre Max. Recent, Max Ehrich a fost surprins de paparazzi de la TMZ plângând chiar în locul în care a cerut-o de soție pe Demi Lovato

Chiar dacă se observă cum e vizibil afectat, foarte mulți l-au acuzat de faptul că el ar fi chemat paparazzi pentru a atrage atenția. 

O sursă a spus pentru E! News că „Demi are tot felul de probleme cu Max, care nu o lasă în pace. El a încercat să îi contacteze familia lui Demi, dar și prietenii, însă toți l-au blocat. Demi a luat legătura cu avocații pentru a vedea ce este de făcut.”

„Demi a petrecut mult timp cu familia și prietenii ei pentru a se vindeca în urma despărțirii, iar aceștia sunt alături de ea”, a adăugat sursa.

Max i-a adus mai multe acuzații lui Demi, printre care și faptul că ea nu i-a spus că dorește să se despartă de el, mai mult chiar, el ar fi aflat vestea din tabloide. Pe lângă asta, mai spunea că este hărțuit de fanii cântăreței.

Acum câteva săptămâni, un prieten apropiat al cântăreței a declarat că Max Ehrich „refuză să creadă că logodna lor a fost anulată” și că a încercat să ia legătura cu Demi, însă aceasta consideră că acest gen de comportament „este îngrijorător” și nu vrea ca lucrurile să escaladeze. „Demi a terminat complet această relație și nu mai vrea să îl vadă deloc. Nu poate crede că a căzut în capcana lui și este foarte supărată din acest motiv.”

Citește și
Ce părere are soția lui Dominic West despre imaginile cu actorul sărutând-o pe Lily James

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people