Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Kate Middleton a avut parte de o zi distractivă alături de Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Kate Middleton a împlinit 37 de ani și, deși poate te-ai aștepta la o petrecere importantă la Kensington Palace, se pare că aceasta preferă sărbătorirea aniversărilor în familie.

Potrivit Vanity Fair, Ducesa de Cambridge nu este foarte interesată de sărbătorirea zilelor de naștere, însă o face pentru copiii ei. Anul acsta, Kate a sărbătorit având o petrecere cu ceai la Kensington Palace.

 

View this post on Instagram

 

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridges birthday! 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Potrivit unei surse citate de Vanity Fair, „Kate nu este atrasă de petrecerile aniversare mari, dar Prințul George și Prințesa Charlotte adoră tortul, așadar va fi o petrecere specială cu ceai la Palat, cu lumânări și cadouri.”

Pe 9 ianuarie, de ziua Ducesei, Prințul George a fost la școală, iar Prințul William a participat la primul angajament oficial al anului. Astfel, Kate a sărbătorit în prima parte a zilei alături de Charlotte și Louis.

Din fericire, Prințul William se pare că n-a uitat de ziua soției sale, el spunându-le celor care i-au pregătit lui Kate felicitări că și el a știut că este aniversarea acesteia.

Ducesa de Cambridge și-a sărbătorit și anul trecut ziua în același fel, alături de William și copii. Ultima dată când aceasta și-a sărbătorit în public ziua de naștere a fost la împlinirea vârstei de 31 de ani, când era însărcinată cu Prințul George. Atunci aceasta a mers la Cirque de Soleil la Royal Albert Hall alături de Prințul William, părinții, sora, Pippa și fratele ei, James.

Citește și:
Kate Middleton vs. Meghan Markle: Cine este adevăratul influencer în materie de stil?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people