Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Kate Middleton a împlinit 38 de ani și a primit cu această ocazie urări de la membrii familiei regale, inclusiv de la Prințul Harry și Meghan Markle.

Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Pe contul de Instagram al Palatului Kensington a fost publicată o nouă imagine cu Ducesa de Cambridge, mulțumind astfel tuturor pentru mesajele primite. Cel mai probabil această fotografie a fost făcută în Norfolk, atunci când a fost realizat și un nou portret de familie.

 

View this post on Instagram

 

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridges birthday! Photo 📷 by @MattPorteous

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ducele și Ducesa de Sussex au comentat la această postare, având un mesaj perfect pentru Kate Middleton. „Îi dorim ‘la mulți ani fericiți’ Ducesei de Cambridge!”, a scris @sussexroyal, mesajul fiind însoțit și de emoji, un tort și o inimă. Aceasta era prima interacțiune pe Instagram a lui Meghan și a lui Harry după ce au anunțat că vor să se îndepărteze de familia regală.

Pe contul oficial al Reginei și al membrilor apropiați familiei regale au fost publicate mai multe imagini cu Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a, alături de un mesaj simplu, „La mulți ani Ducesei de Cambridge!”

 

View this post on Instagram

 

Wishing The Duchess of Cambridge a very Happy Birthday! 📸 Press Association

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Imagini cu Kate Middleton au fost postate și pe contul oficial al Prințului Charles, unde Ducesa de Cambridge apare alături de acesta și de soția sa, Ducesa de Cornwall.

 

View this post on Instagram

 

Wishing The Duchess of Cambridge a very Happy Birthday 🎈 📸 Press Association

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Kate Middleton și-a sărbătorit ziua de naștere la Palatul Kensington, unde mai mulți membri ai familiei regale, dar și ai familiei Middleton au fost văzuți sosind. Se pare că Ducesa de Cambridge a găzduit o cină restrânsă pentru a se bucura de această zi, în ciuda noului scandal în care este implicată familia regală.

Citește și:
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a o admiră pe Kate Middleton

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people