Cum și-a sărbătorit Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, ziua de naștere

Kaia Gerber, fiica modelului Cindy Crawford, a avut parte de o zi de naștere extrem de interesantă, iar alături de ea au fost prezente mai multe vedete.

Cum și-a sărbătorit Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, ziua de naștere

Modelul și fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber și-a sărbătorit ziua de naștere vineri seară, la Paradise Club în Times Square. Au fost alături de ea mai multe prietene și modele din industrie, dar și familia, cum ar fi mama ei, Cindy Crawford, tatăl ei, Rande Gerber, dar și fratele, Presley Gerber.

Kaia Gerber a împlinit vârsta de 18 ani și a ales să poarte în acea zi specială o rochie mini Versace, care aduce aminte de o rochie pe care mama ei, Cindy Crawford a purtat-o la premiile Video Music Awards în 1992. Printre personalitățile care au fost prezente la petrecere se numără Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Alexander Wang și fiica Madonnei, Lourdes Leon.

Kaia Gerber a împlinit 18 ani pe data de 3 septembrie, iar mai multe vedete i-au urat La mulți ani, printre care și Naomi Campbell. „La mulți ani! Ești disciplinată, responsabilă și grațioasă. Sunt atât de mândră de tine. Fie ca acest nou capitol să îți aducă tot ceea ce îți dorești. Bucură-te de această perioadă. Te iubesc. Mătușa Naomi”, a fost descrierea pe care Naomi a avut-o la imaginea cu ea și Kaia.

Kaia a primit un cadou extrem de frumos de ziua ei, mai exact a apărut pe coperta revistei British Vogue, ediția din luna octombrie.

La doar 18 ani, Kaia este una dintre cele mai apreciate modele, iar de-a lungul timpului a avut colaborări cu extrem de multe case de modă, precum Chanel, Marc Jacobs, Burberry, Prada, Moschino sau Versace. Ea a apărut și în mai multe reviste de modă, cum ar fi Vogue și Teen Vogue.

Citește și:
Kaia Gerber si mostenirea in moda: tot ce trebuie sa stii despre modelul momentului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people