Cum și-a sărbătorit Alexia Eram ziua de naștere

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alexia, fiica Andreei Esca, a organizat o petrecere fastuoasă, la care au participat atât părinții săi, cât și prietenii apropiați.

Cum și-a sărbătorit Alexia Eram ziua de naștere

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit zilele trecute 21 de ani. Cu această ocazie, tânăra a organizat o petrecere fastuoasă, într-un restaurant din București.

Printre invitați s-au numărat atât părinții săi, Andreea Esca și Alexandre Eram, cât și iubitul său, Mario Fresh. De asemenea, de la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiați ai Alexiei precum Sânziana Negru, Laura Giurcanu sau Lino Golden. Atmosfera a fost întreținută de Grasu XXL, care a cântat întreaga seară alături de sărbătorită și de invitați.

Chiar dacă în ultima vreme s-a zvonit că Mario și Alexia nu ar mai formă un cuplu, cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre, semn că relația lor este din ce în ce mai puternică. Artistul chiar a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu Alexia, alături de care a scris următorul mesaj: „Să trăiești o mie de ani.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mario Fresh (@goldenboymario)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Recent, Alexia Eram a dezvăluit în cadrul podcast-ului „Seencer”, găzduit de Laura Giurcanu, faptul că face terapie de mai multă vreme și a povestit cât de mult a ajutat-o acest lucru. „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară cred că am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc prin plâns. Nu mă simțeam în elementul meu. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult.”

Deși mai are și perioade mai grele, Alexia este de părere că terapia o ajută să își rezolve problemele. „Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, dar în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Nu neapărat că am ceva. Pur și simplu cred că toate chestiile astea din jurul tău, strestul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Asta e, mă simt așa, toată lumea se mai simte așa, îmi rezolv singură problemele la terapie.”

Citește și:
Andreea Esca, mărturisiri sincere despre fiica ei, Alexia: „Mă bucur foarte mult că este extrem de serioasă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people