Cum se simte Archie, fiul Ducilor de Sussex, alături de părinții săi în Los Angeles

Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, este extrem de fericit de când cuplul a decis să se mute în noua lor casă din Los Angeles.

Cum se simte Archie, fiul Ducilor de Sussex, alături de părinții săi în Los Angeles

La începutul acestei luni, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat din Canada în Los Angeles, înainte ca zborurile să fie interzise din cauza pandemiei de coronavirus. Fiul lor, Archie, care va împlini un an peste o lună, este extrem de fericit în noua casă. 

„Ca noi toți, și ei se adaptează distanțării sociale, luându-și măsuri de precauție pentru a fi în siguranță. Sunt sigur că Archie se bucură de soarele din California”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People.

Meghan Markle și Prințul Harry trec printr-o serie de schimbări în această perioadă, mai cu seamă că începând cu data de 1 aprilie 2020, cei doi nu mai au calitatea de membri seniori în familia regală britanică.

În timpul călătoriei pe care cuplul a făcut-o luna trecută în Marea Britanie, Meghan Markle a dezvăluit un detaliu inedit despre fiul ei. „El are 10 luni și deja a început să meargă”, a spus Meghan Markle în cadrul unei vizite la Școala Superioară Robert Clack din Dagenham cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

O prietenă apropiată Ducesei a mai spus că „Archie este prioritatea ei. Meghan are grijă de el și pune familia pe primul loc. Este un copil fericit, îi place să râdă. Archie și Prințul Harry se distrează atunci când sunt împreună, iar Meghan este o mamă minunată. Ei încearcă să fie niște părinți obișnuiți și să își trăiască viața normal.”

Având în vedere criza de sănătate globală din acest moment, „Ducele și Ducesa de Sussex își vor petrece următoarele luni concentrându-se asupra familiei lor și vor continua să facă tot ce pot pentru a fi în siguranță și a-și îndeplini angajamentele caritabile, în timp ce își își pun bazele unei organizații non-profit”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului într-o declarație.

Citește și:
Ultima postare pe Instagram a lui Meghan Markle & Prințul Harry în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people