Cum se simte acum Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu, unul dintre cei trei componenți ai trupei 3 Sud-Est a fost depistat cu coronavirus.

Cum se simte acum Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19

Mihai Budeanu, unul dintre membrii celebrei trupe 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în urmă cu o săptămână, iar starea de sănătate a acestuia nu era deloc bună.

Noile vești despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu sunt însă îmbucurătoare. Colegii lui din trupa 3 SUD EST au anunțat pe contul oficial de Facebook al formației că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit.

„Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine!”, este mesajul postat de Laurențiu și Viorel,  ceilalți doi membri ai trupei 3 Sud Est.

Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe…

Publicată de 3 SUD EST pe Joi, 26 noiembrie 2020

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat pentru aceeași publicație că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Potrivit Observatornews, artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și este atent supravegheat de mdici. „Greutatea îi îngreunează respirația”.

În România au fost confirmate, până joi, 26 noiembrie, 449.349 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 10.712 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării noastre a fost anunțat la 26 februarie.

Citește și:
Tatăl Laurei Cosoi a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus

Foto: Pagina de Facebook 3 Sud Est

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people