Cum se simt Kate Middleton și Prințul William de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală

Potrivit biografei regale, Angela Levin, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt mai relaxați de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală,

Cum se simt Kate Middleton și Prințul William de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală

Prințul William și Kate Middleton „s-au schimbat” de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală în luna martie, anunță autoarea Angela Levin. Într-un interviu acordat celor de la talkRADIO, aceasta afirmă că Ducele și Ducesa de Cambridge „sunt mai relaxați” și că au o stare de spirit mult mai bună, fiind surprinși râzând mai des.

Săptămâna aceasta, Prințul William și Kate Middleton s-au aflat într-un turneu regal de trei zile. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au  oprit în nouă localități diferite din Marea Britanie, pentru a transmite mesaje de recunoștință persoanelor și organizaților care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus.  Turneul s-a încheiat cu o reunine a familiei regale la Castelul Windsor.

La reuniune au participat atât Ducele și Ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles și Camila, dar și Prințul Edward și soția sa, Sophie. Întreaga familie a ascultat melodii de Crăciun cântate de The Salvation Army Band și au transmis mesaje de mulțumire personalului și voluntarilor de la Castelului Windsor.

„Kate se mișca pe muzică și păreau foarte relaxați. Cred că e o mare schimbare de când Harry și Meghan au plecat. Se simt mult mai relaxați”, a afirmat Angela Levin depre Ducele și Ducesa de Cambridge. „Poate că nu se mai simt atacați și funcționează mai bine ca o echipă”, a mai adăugat aceasta.

Turneul regal nu a fost însă apreciat de toată lumea. Localnicii din Edinburgh au atras atenția poliției locale asupra faptului că William și Kate încalcă măsurile impuse de pandemie. Potrivit regulilor adoptate de guvern, britanicii nu pot călători în anumite localități, decât dacă un motiv bine întemeiat.

De ce nu îi arestați sau nu le dați o amendă pentru că încalcă regulile? Nu există excepții regale de la reguli”, a fost unul dintre mesajele lasate pe Twitter.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu familia regală despre pierderea sarcinii înainte ca Meghan să dezvăluie asta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people