Cum se pregătesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de nașterea copilului lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinți, iar cei doi deja se pregătesc pentru acest moment special.

Cum se pregătesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de nașterea copilului lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinți pentru prima dată. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” și partenera lui se pregătesc pentru momentul în care va veni pe lume copilul lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat de o escapadă la mare, ocazie cu care și-au încântat fanii cu mai multe imagini de acolo. Însă, una dintre fotografiile împărtășite în mediul online a atras atenția. Este vorba despre o imagine pe care Gabriela i-a făcut-o prezentatorului TV, în timp ce el discută cu o persoană care are un copil, iar în imagine se poate observa și un cărucior pentru bebeluși. „@daniotil se pregătește”, este textul pe care Gabriela Prisăcariu l-a scris alături de imaginea cu Dani Oțil.

În luna aprilie a anului 2021, cei doi au fost într-o vacanță în Dubai și au postat o imagine în care Gabriela apare în costum de baie, în timp ce Dani ține drăgăstos mâna pe abdomenul ei, iar descrierea a fost „#withmyboys” (cu băieții mei – n.red), dezvăluind astfel că vor avea un băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat la finalul lunii martie că vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe partenera lui la începutul anului 2020, în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai. Au avut parte de o petrecere restrânsă la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, care a și gătit preparatele de la eveniment, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui, precum și nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună.

Citește și:
Mesajul emoționant pe care Emanuel, soțul Alexandrei Stan, i l-a transmis artistei

Foto: Instragam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people