Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și Prințul Charles după Megxit

Decizia Prințului Harry de a renunța la îndatoririle regale a avut o mare influență și asupra relației dintre Prințul William și Prințul Charles.

Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și Prințul Charles după Megxit

Decizia Prințului Harry de a renunța la îndatoririle regale a dus la îmbunătățirea relației dintre Prințul William și Prințul Charles, susține un expert regal.

Ingrid Seward, redactor șef al publicației Majesty Magazine, susține că relația dintre Prințul William și tatăl lui, Prințul Charles, a devenit „mai strânsă ca oricând” după ce Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la rolul de membri seniori ai Casei regale britanice.

„Au mai multe subiecte despre care să discute acum”, a mai precizat Seward, făcând referire la modul în care s-au schimbat lucrurile în familia regală după plecarea Prințului Harry. „Charles l-a susținut foarte mult pe William în ultimele săptămâni pentru că știe că trece prin foarte multe stări după plecarea lui Harry”.

„Charles are tendința de a avea un program foarte încărcat, însă acum face eforturi mari pentru a fi alături de William și cei trei copii ai acestuia”, a mai precizat Seward.

În urmă cu câteva zile Prințul William și Prințul Charles au fost în centrul atenției la un eveniment datorită mai multor glume pe care ei le-au făcut. Prințul William și Prințul Charles au fost prezenți alături de Kate Middleton și Ducesa de Cornwall la deschiderea unui centru de reabilitare din Leicestershire.

Cu această ocazie, Ducele de Cambridge a făcut o glumă cu care a reușit să își surprindă tatăl. „Când suntem toți patru este un adevărat coșmar”, a spus la un moment dat Prințul William. „Suntem mult prea mulți”, a răspuns Prințul Charles.

De asemenea, Prințul William a vrut să demonstreze cât de priceput este la baschet și dacă poate arunca la coș dintr-un scaun cu rotile, fiind ajutat de către tatăl său. Cu toate că a fost nevoit să încerce de mai multe ori, în cele din urmă a reușit să marcheze un coș, iar persoanele prezente l-au felicitat.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people