Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și Kate Middleton după zvonurile privind infidelitatea acestuia

În ultimul timp au circulat mai multe zvonuri despre o posibilă infidelitate din partea Prințului William.

Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și Kate Middleton după zvonurile privind infidelitatea acestuia

Zvonurile cu privire la infidelitatea Prințului William au schimbat relația dintre acesta și soția lui, Kate Middleton, însă „într-un mod pozitiv”. Potrivit Us Weekly, mai multe surse apropiate cuplului regal au declarat că zvonurile s-au dovedit a fi, în final, un lucru pozitiv pentru ei.

„Kate a considerat zvonurile ca fiind jignitoare și supărătoare, bineînțeles, și detestă gândul că, într-o zi, copiii lor vor putea citi despre ele pe internet”, a mai precizat sursa. „Situația i-a obligat pe ea și William să își analizeze relația, lucru despre care au realizat că ar fi trebuit să îl facă mai des”.

O a doua sursă a precizat pentru aceeași publicație că zvonurile privind infidelitatea Prințului William nu au fost deloc pe placul lui Kate, însă cei doi sunt deciși să depășească acest moment. „Se descurcă perfect în încercarea lor de a-și readuce căsătoria pe drumul cel bun”, a declarat sursa. „Nu este neobișnuit ca într-o căsătorie să existe unele obstacole, în special după opt ani, și la fel este și în cazul lui Kate și William. În continuare au o căsătorie puternică. Indiferent de suișuri și coborâșuri, se iubesc foate mult, iar copiii sunt cel mai important lucru din viața lor”.

În urmă cu câteva luni In Touch Weekly a publicat un material pe prima pagină despre infidelitatea Prințului William, zvon potrivit căruia acesta ar fi înșelat-o pe Kate anul trecut, când era însărcinată cu Prințul Louis. Potrivit reportajului apărut în această revistă, Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate cu vecina lor, Marchiza de Machioness, Rose Hanbury.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au făcut o înțelegere secretă cu privire la căsătoria lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people