Cum a reacționat Meghan Markle la vizita neanunțată a surorii ei vitrege, Samantha

Zilele trecute, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a dorit să facă o vizită neanunțată la Palatul Kensington, însă ea nu a fost lăsată să intre.

Cum a reacționat Meghan Markle la vizita neanunțată a surorii ei vitrege, Samantha

Meghan Markle nu se lasă distrasă de la activitățile ei din cauza vizitei recente a surorii vitrege, Samantha Markle.

Samantha a fost văzuta la începutul lunii încercând să intre în Palatul Kensington. Aceasta nu a fost lăsată, iar gardianul de la intrare nici nu a primit scrisoarea pe care ea ar fi vrut să i-o trimită lui Meghan.

O sursă a declarat pentru ET cum a reacționat Ducesa de Sussex și familia regală după acest incident. „Palatul nu dorește să comenteze, deoarece doar ar adăuga gaz pe foc. Samantha iubește atenția. Meghan nu este la fel ca sora sa sau tatăl lor”, a declarat sursa.

În loc să acorde atenție acțiunilor surorii ei, Meghan se concentrează pe îndatoririle pe care le are în noul ei rol de Ducesă de Sussex, după ce a devenit membră a familiei regale, prin căsătoria cu Prințul Harry pe 19 mai.

„Meghan își iubește noul rol. Ea ia totul în serios și vrea să facă o diferență. Este conștientă că o reprezintă pe Regină și întreaga familie regală și nu vrea să facă greșeli. Totodată, Meghan realizează cât de important este rolul lui Harry în funcția de Ambasador al Tineretului din Commonwealth și vrea să îl sprijine. Ei chiar se consideră o echipă minunată”, a adăugat sursa pentru ET.

Samantha Markle a făcut numeroase declarații despre Meghan și familia regală în ultimul an, însă cu ocazia vizitei ei în Londra, ea i-a acordat un interviu lui Jeremy Vine. Aceasta și-a exprimat părerea despre situația din prezent, cerându-și totodată scuze pentru toate lucrurile pe care le-a spus de-a lungul timpului. „Toată lumea a fost rănită din cauza excluderii din nuntă, dar cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă am fi fost invitați cu toții și nimeni nu ar mai fi avut sentimentele rănite. Cred că familiile pot fi în felul acesta atunci când există confuzie și când oamenii sunt răniți. Deci, mergând mai departe, îmi cer iertare și îmi doresc ca lucrurile să fi fost diferite”, a spus Samantha.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre familia lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people