Cum o ajută Kate Middleton pe Meghan Markle să depășească problemele cu familia ei

Declarațiile din ultima vreme făcute de tatăl și sora vitregă a lui Meghan Markle au afectat-o destul de tare pe Meghan, așa cum era și de așteptat.

Cum o ajută Kate Middleton pe Meghan Markle să depășească problemele cu familia ei

Încă de când a fost dezvăluit faptul că Meghan Markle urmează să se căsătorească cu Prințul Harry, familia acesteia a făcut numeroase declarații extrem de dure la adresa ei și legate de familia regală britanică.

Tatăl lui Meghan Markle și sora ei vitregă Samantha Grant au oferit interviuri pentru mai multe publicații în care au criticat-o dur pe Ducesa de Sussex, în speranța că în acest fel Meghan va dori să reia comunicarea cu ei. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, atât Meghan cât și familia regală britanică evitând să dea o declarație legată de acest subiect atât de sensibil.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, în această perioadă Meghan se bucură de sprijinul necondiționant al cumnatei sale, Kate Middleton.

„Kate este foarte conștientă de evenimentele prin care trece Meghan. Familia ei a fost de multe ori în atenția tabloidelor și știe că nu este deloc plăcut acest lucru. Ea face multe eforturi pentru a fi cât mai drăguță cu Meghan și a avea grijă de ea”, a spus o sursă citată de Vanity Fair.

Probabil ai aflat deja că Prințul Harry i-a cerut acordul lui Kate Middleton pentru a se căsători cu Meghan Markle. Atunci când Prințul Harry și-a dat seama că relația cu Meghan începe să devină din ce în ce mai serioasă, în noiembrie 2016, Meghan s-a întâlnit cu Kate și, după spusele reporterului regal Katie Nicholl, prima întâlnire a fost un succes. „Harry și Kate sunt foarte apropiați, ea îi este ca un mentor și a vrut să fie sigur că are aprobarea lui Kate', i-a mărturisit o sursă lui Nicholl. „Kate este foarte diferită de Meghan, dar a ajutat-o pe cât de mult posibil pe Meghan să se acomodeze'.

Se pare că relația dintre cele două cupluri regale este foarte apropiată și vorbesc constant la telefon și încearcă să se întâlnească cel puțin o dată pe săptămână. „Kate este foarte ocupată având trei copii. Are multe lucruri de care să se ocupe, are propriul grup de prietene, însă face eforturi pentru Meghan. O susține mult și o încurajează în toate problemele care au apărut între Meghan și familia ei”, a mai precizat sursa.

În urmă cu câteva zile Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a acordat un interviu pentru The Mail on Sunday în care declara: „Ei vor să nu spun nimic, vor doar să dispar. Dar nu voi face asta. Refuz să nu spun nimic. Ce mă deranjează este superioritatea lui Meghan. Ea nu ar fi ajuns aici fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Am primit vreo apreciere pentru tot ce am făcut? Niște mulțumiri? Nici măcar nu vorbește cu mine acum'.

Citește și:
Tatăl lui Meghan Markle o acuză pe aceasta că a întrerupt orice legătură cu el

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people