Cum l-a ajutat Blake Lively pe Ryan Reynolds să se împace cu tatăl său

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și, dincolo de relația lor plină de gesturi amuzante, cei doi se susțin întotdeauna.

Cum l-a ajutat Blake Lively pe Ryan Reynolds să se împace cu tatăl său

Pe Blake Lively și Ryan Reynolds îi iubim pentru modul amuzant în care își adresează mereu replici. Mici farse, comentarii ironice, toate acestea ne fac să credem că au fost făcuți unul pentru altul. Așa cum era însă de așteptat, în viața celor doi există numeroase mai puține plăcute, însă ei se prijină întotdeauna.

Actorul din Deadpool 2, Ryan Reynolds, a vorbit despre copilăria sa într-un interviu pentru Mr. Porter și a explicat cum soția sa, Blake Lively, l-a ajutat să se împace cu tatăl său.

Ryan a crescut într-o familia simplă din Vancouver, fiind cel mai mic din cei patru frați. El a dezvăluit că relația lui cu tatăl său a fost una complicată, deoarece acesta era destul de dur, fiind un fost polițist și boxer. Ryan a declarat că tatăl său, care a murit în 2015 după ce s-a luptat cu boala Parkinson, a fost „bun în multe feluri”, dar era și dur. „Aceasta nu trebuie să fie o poveste emoționantă – orice persoană are una, iar eu nu sunt diferit – dar crescând în acea casă, nu a fost niciodată relaxant sau ușor. Știu că de-a lungul vieții m-am luptat cu anxietatea în moduri diferite”, a declarat Ryan Reynolds.

Reynolds a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că și el se luptă cu anxietatea și, deși nu și-a dori ca alte persoane să simtă prin ce trece, el recunoaște că poate fi și o sursă de energie. Actorul a dezvăluit și că sportul îl ajută să se simtă mai bine: „Altfel, încep să mă simt rău. Pentru mine este mai mult psihologic. Sportul este un mod de a scăpa de acei demoni”.

O altă modalitate este să apeleze la glume, deoarece în felul acesta trece peste tristețe. Ryan a dezvăluit că și frații lui, cu care are o legătură foarte puternică, fac același lucru ca el, având același tip de umor.

Deși a trecut peste orice situație dificilă, Ryan Reynolds a dezvăluit că soția lui, Blake Lively, a fost cea care l-a încurajat să se împace cu tatăl său înainte ca acesta să moară. „Are un dar pentru previziuni”, a spus el.

După ce s-au împăcat, Ryan și Blake au decis ca fiica lor să primească numele tatălui actorului. „Toate familiile au relații care vin cu niște complicații. Bine sau rău, toate drumurile duc aici. La finalul zilei, este mai ușpr să te concentrezi pe lucrurile bune decât pe cele negative. Tatăl meu a murit la scurt timp după ce fiica mea s-a născut, dar a apucat să o vadă, ceea ce mă face fericit.”

Deși relația lui Reynolds cu tatăl său nu a fost cea mai bună, actorul iubește rolul de tată. Acesta a declarat că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată.

Citește și:
Principala regulă pe care Ryan Reynolds și Blake Lively o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people