Cum își sărbătorește ziua de naștere Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Archie împlinește astăzi doi ani și se pare că va avea parte de o întâlnire virtuală cu o parte dintre membrii familiei regale.

Cum își sărbătorește ziua de naștere Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

În ciuda disensiunilor din ultima perioadă, Prințul Harry și Meghan Markle au hotărât ca micuțul Archie să își sărbătorească ziua de naștere alături de familia regală, anunță experții regali. Cum cei trei locuiesc în Statele Unite ale Americii, nu va fi posibilă o întrevedere fizică, însă cuplul regal a hotărât ca fiul lor să aibă o întâlnire pe Zoom, atât cu Regina Elisabeta a II-a, cât și cu verișorii săi, George, Louis și Charlotte, anunță site-ul Mirror.

Scriitoarea Katie Nicholl, specializată în familia regală, crede că Prințul William și Prințul Harry vor lăsa la o parte tensiunile cel puțin pentru o oră pentru a sărbători așa cum se cuvine ziua de naștere a lui Archie.

„Harry… întotdeauna și-a dorit ca fiul său să crească aproape de copiii lui William și ai lui Kate. El și-a petrecut copilăria alături de verișoarele sale Zara, Beatrice și Eugenie. Însă, din păcate acest lucru nu este posibil și pentru Archie. Se știu foarte puține detalii despre cât au comunicat cei doi frați în ultimele luni și care mai este situația dintre ei, dar îmi este greu să cred că Ducii de Cambridge nu vor răspunde la telefon de ziua lui Archie.”, a declarat Katie Nicholl pentru publicația OK.

În plus, autoarea crede că și Regina Elisabeta a II-a va avea o întâlnire virtuală cu micuțul Archie. „Știm că Harry vorbește în mod regulat cu bunica sa, iar una dintre bucuriile Reginei este aceea de a-l vedea pe Archie. Sunt sigură că vor avea o întâlnire pe Zoom.”

Se pare că Meghan Markle și Archie au vorbit ultima oară cu Regina Elisabeta a II-a înainte de înmormântarea Prințului Philip. Meghan nu a putut lua parte la eveniment, în primul rând din motive medicale. Având o sarcină avansată, doctorul ei i-a recomandat să evite un zbor lung din SUA până în Marea Britanie.

„Meghan și Archie au vorbit și cu Regina la începutul acestei săptămâni”, a declarat o sursă pentru People la finalul lunii trecute.

Citește și:
Meghan Markle își va lansa prima carte pentru copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people