Cum își petrece Simona Halep auto-izolarea în vremea pandemiei de coronavirus

Simona Halep, ocupantă a locului 2 WTA, a vorbit pentru CNN despre cum își petrece perioada de auto-izolare și când speră să revină pe terenul de tenis.

Cum își petrece Simona Halep auto-izolarea în vremea pandemiei de coronavirus

Simona Halep a acordat un interviu pentru CNN în care vorbește despre cum se simte în România criza generată de pandemia de coronavirus și cum este viața ei în aceste zile. Tenismena, care nu și-a părăsit locuința din București după instaurarea stării de urgență, a declarat: „Sunt cu siguranță o persoană care ia lucrurile acestea foarte în serios și sunt foarte atentă. Izolarea a fost foarte strictă aici în România, armata a fost scoasă pe străzi și nu putem ieși afară”.

În România s-au raportat până pe 22 aprilie 498 de morți și 9.242 de cazuri confirmate de coronavirus, iar Simona Halep, ocupantă a locul 2 WTA, știe că există în acest moment lucruri mai importante decât tenisul. „Situația din România este de speriat. Încerc să nu mă mai uit sau să citesc știrile prea mult, pentru că este foarte îngrijorător ce se întâmplă. Prefer să mă concentrez să ajut acolo unde pot și să-mi fac treaba stând în casă, fiind pozitivă și puternică”, a mai declarat Simona Halep pentru CNN.

Simona Halep, care a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon de anul trecut, spune că îi este dor de turnee și de colegele ei, dar că este conștientă că meciurile de tenis nu se vor relua prea curând. Din cauza pandemiei, toate turneele profesioniste au fost întrerupte până pe data de 13 iulie. Turneul de la Wimbledon a fost anulat pentru prima dată după cel de-al doilea război mondial, iar French Open și-a schimbat data de începere de pe 25 mai pe 20 septembrie.

Cred că dacă vom juca din nou în septembrie am câștigat deja, pentru că înseamnă că nu va mai exista amenințarea virusului. Nu putem decât să visăm în acest moment să jucăm un Mare Slem și desigur că abia aștept s-o facem. E cu siguranță ciudat să nu știm când vom mai putea participa la turnee”, a mai declarat Simona Halep.

Citește și:
Delia, victima unui porno deep fake, vorbește onest despre asta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people