Cum întâmpina Prințesa Charlotte oaspeții de la Palatul Kensington

Prințesa Charlotte știe să se facă plăcută foarte ușor.

Cum întâmpina Prințesa Charlotte oaspeții de la Palatul Kensington

Să fii prințesă poate fi un lucru minunat, iar viața la palat este departe de a fi una normală, însă Kate Middleton și Prințul William încearcă să le creeze copiilor lor o viață cât mai apropiată de cea a celorlalți copii. La fel a procedat și Prințesa Diana, care adesea se strecura cu William și Harry la McDonald’s, încălcând astfel regulile.

„William și Kate pun pe primul loc creșterea copiilor într-un mediu cât mai normal. Ei nu uită de acest lucru”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

Planul lor pare să funcționeze, mai ales în cazul Prințesei Charlotte, deoarece aceasta are un comportament adorabil când vine vorba despre oaspeții de la Kensington Palace. Aceasta nu este la fel de timidă precum fratele ei mai mare, Prințul George și, potrivit unor surse apropiate, ea îi întreabă mereu pe musafiri dacă doresc ceai, cafea sau prăjituri.

Fiecare apariție în public a Prințesei Charlotte ne-a cucerit. De la gesturile amuzante de la evenimentele importante (Royal Air Force și nunta Prințului Harry), până la replica perfectă pe care le-a spus-o fotografilor de la botezul Prințului Louis – „Voi nu veniți!”, moment în care Prințul William cu greu s-a abținut să nu râdă.

https://www.instagram.com/p/Bnox5VPBwQH/?tagged=princesscharlotte

Având în vedere că peste aproape o lună va avea loc nunta Prințesei Eugenie, unde vor participa și Prințesa Charlotte și Prințul George, abia așteptăm noile imagini adorabile cu cei doi.

Citește și:
Motivul pentru care nu vei vedea fotografii oficiale cu Prințul George și Prințesa Charlotte din prima lor zi de școală anul acesta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people