Cum încearcă Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, să îi atragă atenția fiicei sale

Thomas Markle continuă să facă acuzații destul de grave la adresa fiicei sale și își justifică decizia de a avea atât de multe apariții publice.

Cum încearcă Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, să îi atragă atenția fiicei sale

În ciuda numeroaselor interviuri și declarații făcute de Thomas Markle la adresa fiicei sale, Meghan Markle, și a soțului său, Prințul Harry, Meghan a decis să nu facă foarte multe comentarii pe seama acestui subiect.

Invitat în emisiunea Good Morning Britain, Thomas a dezvăluit faptul că el acordă atât de multe interviuri deoarece își dorește cu disperare să vorbească cu fiica sa, Meghan Markle și soțul ei. „Pentru mine nu există nici o modalitate de a intra în contact cu ei. Cel mult voi da un interviu și voi aștepta 30 de zile pentru un răspuns înapoi. Dacă nu voi primi unul, atunci voi da un alt interviu. Este tot ceea ce pot să fac.

Thomas a spus că a mai încercat să vorbească cu fiica sa cu ajutorul mamei lui Meghan, Doria Ragland: „Am vorbit și am trimis scrisori către Doria, pentru a le da lui Meghan, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, sunt la mila lor. Dacă ei nu vor să vorbească cu mine, sunt sigur că nu va fi o problemă. Ei mă pot găsi foarte ușor.”

În mod cert, Meghan Markle și Prințul Harry nu își doresc să discute cu Thomas. În urmă cu doar câteva zile, acesta a vorbit pentru prima dată despre decizia fiicei sale și a soțului său de a se îndepărta de familia regală, fiind extrem de surprins: „Este dezamăgitor deoarece trăia visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă și ea a primit asta și acum dă cu piciorul la tot, și se pare că o face pentru bani. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație, iar aceea era de a fi parte din familia regală și de a o reprezenta, ar fi absurd să nu facă asta.” 

Citește și:
Thomas Markle, declarații despre decizia fiicei sale, Meghan Markle, de a se îndepărta de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people