Cum îi învață Charlize Theron pe copiii ei să se implice în acțiuni de caritate

Charlize Theron știe cât este de important să îi ajute pe cei din jur și îi învață pe copiii ei să se implice în diferite acțiuni de caritate.

Cum îi învață Charlize Theron pe copiii ei să se implice în acțiuni de caritate

Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, aceasta implicându-se totodată în diferite acțiuni de caritate. Ea are doi copii, Jackson, în vârstă de 7 ani, și August, în vârstă de 4 ani, și, deși au o vârstă fragedă, actrița îi învață deja de ce este important ca aceștia să îi ajute pe cei din jurul lor.

„Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor”.

Charlize Theron încearcă să păstreze intimitatea când vine vorba despre copiii ei (pe care i-a adoptat în 2012 și 2015), însă ea a povestit că cei mici iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători. „Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Ei fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat actrița.

Aceasta a organizat și un eveniment la Africa Center în New York pentru a strânge fonduri pentru organizația pe care a înființat-o în urmă cu 12 ani.

„În seara aceasta este o celebrare a tot ceea ce ține de Africa de Sud. Așadar, este vorba despre Charlize Theron Africa Outreach Project, care a fost lansat în 2007, în urmă cu 12 ani, pentru a investi în tinerii din Africa și în puterea lor de a se proteja de HiV și SIDA”, a spus Charlize.

Actrița a vorbit și despre cât de important este să ajute tinerele femei. „Dacă ești o fată, există riscuri de patru ori mai mari să te infectezi. Aceste femei tinere, care ar putea deveni viitorii lideri globali ai acestei lumi, care pot face lumea mai bună. Și știm că femeile fac lumea mai bună”, a spus Charlize.

Citește și:
Charlize Theron a dezvăluit cu cine se află într-o relație, iar răspunsul ei te va surprinde

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people